Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danielos z bliska

rozbawiają mnie faceci, którzy ciągle piszą że nie chcą kobiety po analu

Polecane posty

Gość a czego tu sie obwaiac
przeciez wiekoszosc osob nie rozrozni dupy po analu :) nie kazdy jest proktologiem :P

Obecnie większość kobiet po 20 roku życia ma już zasobą full service - klasyk, oral, anal, seks z innymi kobietami.

Gość mysle ze kobiet po analu
czyli widac, ze jest to dla ciebie powod do wstydu. czyli skreslasz faceta, ktory anala nie lubi i by go z toba nie uprawial? kazdy musi lubic anal?

Gość rtyjutyj
Pewnie nawet proktolog by nie odroznil, ale skoro faceci maja taka awersje do tego to poprostu trzeba to zatajac przed nimi:D

master ty chyba znasz typowe klubowe dziewczyny sluchajace muzyki tanecznej albo blachary z zawodowek. jest wiele ambitnych studentek, ktore nie maja za soba takich udziwnien

Gość rtyjutyj
Akurat nie musze tego rozwazac bo jestem w zwiazku. Ale lubie eksperymenty i nie chce faceta "hamulca".

Gość poza tym czasem ktos jest
prawiczkiem. dlaczego ma byc z dziewczyna, co ma anal za soba, jak sam nigdy nawet golej kobiety nie widzial? takiej by przeszkadzalo, ze on jest prawiczkiem i nic nie umie, a mu by przeszkadzalo ze dziewczyna ma za soba anal. proste

"czyli skreslasz faceta, ktory anala nie lubi i by go z toba nie uprawial? kazdy musi lubic anal?" Nie każdy musi. Ale po co mam się męczyć z takim, który nie lubi, jeśli ja to lubię i mam na to ochotę przynajmniej raz na jakiś czas. Zresztą jeżeli ktoś nie jest skory do eksperymentów to jest nie dla mnie i tyle. Ludzie powinni się dobierać pod kątem swoich preferencji, żeby potem nie było problemów.

a czemu hamulec? ludzie maja rozne gusta, a taki tez moze lubic eksperymenty, ale inne

Gość rtyjutyj
Gwoli scislosci jestem swiezo po studiach, wiec nijak to sie ma do twojej teorii co do studentek. hahha zreszta mam sporo kolezanek i wiem co sie dzieje. Takze chlopie obudz sie:D

"jest wiele ambitnych studentek, ktore nie maja za soba takich udziwnien" Szukaj ambitnej studentki. Na pewno się nie zawiedziesz! Do tego niech wygląda skromnie. Taka na pewno analu nie próbowała.

Gość dobre to było
przetyrałem wiele gwintów u kobiet, oe lubią anala, a śmieszni chłoptasie mówią że nie chcą takiej, więc nie ma co się dziwić że się nie przyzna:)

Gość rtyjutyj
Widac ze koles nie ma bladego pojecia o pozyciu seksualnym mlodego pokolenia.

Gość vera cała w skowronkach
😭 nie wyjdę za mąż bo nie chcę mieć seksu alanego 😭 jestem nienormalna bo nieustannie twierdzę, że jedna jest od srania a druga do srania 😭 I do tego nie miała seksu z kobietą 😭 imieć nie zamierzam. Przegrałam życie 😭 :O :(

Gość vera cała w skowronkach
o do tego kolejny ban na konto :D duch konfident podziałał :D

Gość dobre to było
jakiś prawik pisze hahaah, pewnie trzepie małego i myśli o dziewicy, ja nie wyobrazam sobie seksu zeby nie włożyć w dupkę

Gość łowca jeleni z syberii
co ambicja ma do anala? ile dziecko masz lat? jak będziesz na studiach to zobaczysz co ambitne studentki wyprawiają:) mają nie tylko ambicję do nauki:)

Gość rtyjutyj
Teraz mowi ze anal be, a jak dorwie taka co tego nie robila to bedzie ja namawial:D :D

Gość łowca jeleni z syberii
po prostu mu żal że inni to robią, a on nawet cipki nie widział na żywo:)

ŚŚŚŚŚŚwietny topełe:D:D:D:D takich zaściankowych teorii jak tu to daaawno nie widziałam:D:D:D:D ale człowiek uczy się caaałe życie....bożżżże!!!...jak ja to kooochaaam!!!:D

nie kazda kobieta uprawiała anal. Są kobiety, które się tym brzydzą i potrafią powiedzieć NIE, gdy się im to proponuje

Gość perwersja ile masz
lat ?

Gdzie do diaska albo nawet ciężkiej kurwy, jest napisane, ze anal jest koniecznością, standardem? To jak z językiem, który aby się rozwijać wchłania, sposobem bakterii. Dręczy to, że zamiast rdzennych słów woliu bełkot.

[zgłoś do usunięcia] kpiarz ja nie pytam bo dla mnie to naturalne, że uprawiała. dziwne by było gdyby nie teraz każdy to robi- cooo?? chyba Cie pogielo :/ Nie jestem jakims jebanym pedalem zeby dawac chlopakowi w tylek pakowac. Ja nie dawalam tak i nie bede.

Gość do vera cała w skowronkach
a pieszczoty tego miejsca uznajesz?

Vera nie dla każdego konieczność. Ale jeśli miałabym szukać partnera to szukałabym takiego, któremu to pasuje. Nie chcesz to nikt Cię nie zmusza. Ale chyba normalne, że jeśli lubię seks i mam ochotę kilka razy dziennie to nie chciałabym się związać z kimś komu wystarcza raz na tydzień i częściej nie chce.

mysle, ze dziewczyny stonowane, skromniejsze anala za soba nie maja

Gość wcale nie rozumiem
dlaczego to ma znaczenie jaki seks uprawialam w swoim zyciu? czy ja pytam faceta w ile dupek wsadzal swojego penisa?