Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iJakTuNieZwariowac

Facet mnie okłamuje ;/

Polecane posty

Gość iJakTuNieZwariowac

Kurcze, niby błahostka, ale... Zacznę od tego, że jesteśmy z sobą 2 lata. Przejechałam się na nim wiele razy, bo okłamywał mnie cały czas. Umawiał się za plecami,podrywał dziewczyny na tej słynnej Naszej-Klasie itp. W końcu wyszło na jaw. Postanowilłam mu wybaczyć. Sam zaproponował wtedy, że usunie konto, usunąl (ja też usunęłam wtedy) no i było pare miesięcy spokoju. Jednak od paru dni intuicja jakoś mi podpowiadała żeby jednak sprawdzić go.. Założyłam więc fikcyjne konto na nk, wpisałam w wyszukiwarkę jego dane i nic. No i zadowolone już chciałam usuwać to konto, ale wpadłam na myśl żeby sprawdzić znajomych naszego znajomego, i okazało się że jednak ma konto! A jeszcze wczoraj mu się pytałam czy ma założone konto na którymś z portali społecznościowych i ostro zapierał się, że nie więc ok. I teraz patrze on ma ponad 200 znajomych więc już dłuższy czas musi mieć to konto, swoje zdjęcia ... Kłamał w żywe oczy... Co mam zrobić? On nie wie, że go znalazłam...

Gość dfdz
wiesz, to jeszcze zależy po co on to robi. klamstwo to jego przewinienie i teraz jest kwestia czy je tolerujesz? jak juz sobie odpowiesz na to pyt. i wybierzesz opcje, ze tak, to zacznij badac co on z tymi dziewczynami robi i czego chce? jesli flirtuje, to zastanow sie czy to tolerujesz? jesli tak, to spr. czy oby tylko flirtuje. sama musisz wiedziec czego chcesz.