Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna.mamba

wystawil mnie, eh ;\

Polecane posty

mielismy isc dzis do kina, fajnie spedzic czas, pogadac. Ale olał mnie. Wczoraj napisalam smsa o ktorej i gdzie sie widzimy w takim razie - do tej pory nie odpisał. Faceci to swinie. :O niech mnie ktoś przytuli :(

Gość zwyczajnna panii
nie bede tulić ale moge pocieszyć :) może się odezwie lub przyjdzie osobiście ;)

odezwie się, juz to widze. Czemu zawsze trafiam na nieodpowiednich facetow? Przyciagam tylko tych, ktorzy mnie nie pociagają i na odwrót :O KURWAAAA

Gość pawel546
nie martw sie, moge zas przytulic heheheheh

Gość madame au pair
może myślał że ma kase...albo miał dostac tego dnia kieszonkowe...a tu jakis zonk sie wydarzxyl i mu wstyd sie przyznac :) Zamiast biadolic zaproponuj mu jakis film na necie,albo dvd bo pewnie glupio chlopakowi.

nie, sprawa wyglada tak ze mielismy sie spotkac w srode ale powiedzial ze nie ma wyplaty i w weekend na bank. spytalam w piatek czy moze byc sobota to powiedzial ze idzie na melanz. :O no i ze niedziela. to powiedzialam ok i o ktorej i cisza do tej pory. bleee

czyli woli imprezy i kolegów, i to juz na poczatku znajomosci. zajebiscie :O i co mam robic? czekac na znak jakis? odezwac sie? czy zapomniec najlepiej?