Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatum jakieś czy coś Qrde

okres w dniu sluby

Polecane posty

właśnie sobie obliczyłam że w dniu ślubu dostanę @. Jestem zrozpaczona bo jak mam okres to czuję się fatalnie (głównie leżę w pierwszy dzień) jestem koszmarnie blada i ogólnie dzień wyjęty z życiorysu. Jak funkcjonować na swoim slubie? jedyne rozwiązanie to tabletki anty ewentualnie ciąża:_))) z tym że jedno ani drugie nie wychodzi w grę. są jakieś naturalne sposoby przyspieszenia/opóźnienia okresu? pewnie nie ma ale się łudzę.

wiesz co idz do ginekologa bo ja coś słyszałam o zastrzyku wywołującym okres.... idz i zapytaj

a luteiną? nie słyszałam o zastrzyku ale się dowiem dzięki

Gość zirytowanaaaa
próbowałaś koniaczku łyknąć? mnie pomaga. krwawienie jest może dłuższe ale dni mijają bezboleśnie

Gość zirytowanaaaa
zawsze też jest szansa, że przesunie się - nerwy robią swoje

koniaczku mówisz? a ile mam go łyknąć? i w pierwszy dzień czy przez cały okres? he he ale by było jakbym przesadziała z tym koniaczkiem w dniu slubu:_)))

Hej, ja miałam okres w dniu ślubu:) akurat najgorzej leciało. Łyknelam kielicha godz przed slubem, a wodka u mnie tak dziala, ze zatrzymuje krwawienie. Chodzilam z mama do lazienki, pomagala mi z suknia. Tez bylam przerazona, mialam dostac 3 dni wczesniej, a tu taki zonk.

Dodatkowy plus z kielicha to rozladowanie stersu:) polecam:)

Gość blablankie
dlaczego tabletki anty nie wchodza w gre? wystarczyłyby 2 opakowania...

Gość łohoho ahha
cerin ty nie dosc ze gruby wstretny babsztyl jestes to jeszcze pijaczyna:O

Gość madzua
ja miałam 2 dzień okresu w dniu ślubu przeżyłam dzięki cudownej świadkowej:)))) pomagała dużo:))) da się przeżyć dziewczynki... emocje zniwelowały ból:))) pozdrawiam

tabletki anty odpadają bo dzięki nim mam rozpieprzone całe hormony brałam parę lat . Teraz walczę ze skutkami m.in łysieniem. za miilon dolarów do tabletek nie wrócę spieprzyłam sobie zdrowie jednym słowem .

Gość Karin Dreijer
Ja biorę tabletki anty i akurat mam przerwę na okres w dniu ślubu. Czy jeśli zacznę brać drugie opakowanie bez przerwy, to dostanę okres? Pytam, bo nie wiem.

jesli nie sprawdzalas jak dziala alkohol na Cibie podczas okresu to nie radze bo akurat u mnie staje sie bardziej obfity bo alkohol rozrzedza krew

Karin jak nie zrobisz przerwy to okresu nie dostaniesz. z tym że tego sie nie zaleca. tzn mam koleżanki które tak zrobiły i nic im nie jest ale zdrowiu raczej to nie służy. He he pomyślec że kiedyś się "śmiałam" z moich koleżanek co brały ślub bo były w ciąży. teraz widzę że chociaż z głowy miały okres!!!!

Gość Karin Dreijer
Myślę, że jak nie zrobię przerwy ten jeden raz, to nic się nie stanie ;)

Gość waternymph
nie wiem jak jest z tabletkami, bo biorę plastry. na pewno można przedłużyć cykl o jeden tydzień a potem normalnie zdjąć plasterek i będzie krwawienie. Dziewczyny biorące hormony mogą łatwo "manipulować" okresem :)

Gość :((((( no wlaśnie :(((
A co z tymi, które nie biorą hormonów i z różnych przyczyn odpada ta opcja... Mam ten sam problem co autorka. Muszę coś zrobić, gdyż ślub w PIERWSZY DZIEŃ to będzie koszmar:(