Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magggie990

Kościół na temat krzyża pod pałacem prezydenckim

Polecane posty

Gość Magggie990

Moi drodzy, po ogłoszeniu informacji że krzyż ma zostać usunięty w większości kościołów księża nakłaniali ludzi do modlitw o pozostawienie krzyża, o protestowanie o pozostawienie symbolu religijnego. Z wielu ambon słychać było głosy krytykujące władzę... Krzyż pozostawiono, niestety protestujący wierni ukazali w ten sposób swój brak posłuszeństwa wobec postanowień kościoła. Dziś na sumie spodziewałam się usłyszeć równie donośny jak przed aferą głos dziękujący ludziom za pozostawienie krzyża, za modlitwy, lub krytykujący nieposłuszeństwo wobec postanowień władz z przedstawicielami kościoła. w mojej parafii na ten temat milczą. Jak jest u Was, co sądzicie na ten temat?

Gość nie mam pojęcia
w u mnie w kościele nigdy nie padło ani jedno słowo o polityce itp.

Gość liczbapi
u mnie nic na ten temat nigdy nie było

Gość stado baranów i owiec
a co to was obchodzi,co mówi ten zakłamany kosciól,wraz z jego zboczonymi pasterzami,czy wy nie macie własnego rozumu,że musicie słuchać błaznów w powiewnych sukienkach?Banda kretynów parafialnych,hahahaa

Gość dfghjy
w moim Kosciele, nikt nie naklanial wczesniej ani pozniej do agitacji itp w sprawie krzyza, poniewaz my jestesmy chrzescijanami i wierzymy, ze krzyze, na dodatek poswiecone, maja swoje miejsce.

Gość dfghjy
a maja swoje miejsce pod palacem prezydenckim do czasu postawienia pomnika lub tablicy upamietniajacej:)

Gość dfghjy z 14:19
14:19 [zgłoś do usunięcia] dfghjy - ale jestem bystra i yntieligientna :classic_cool: moje podszywy sa zawsze na czasie i zawsze trzymaja sie tematu, wiem co pisze i potrafie zachowac ciaglosc merytoryczna :classic_cool:

Gość dfghjy z 14:19
a teraz idę po mój Haloperidol, wezmę 3 piguły:classic_cool:

Gość jarcyk
won chamy komunistyczne mendy . Ludzie gloduja a wy zajmujecie sie krzyzem nie mamy gdzie sie uczyc nie mamy szkol nic nie mamy a walczycie o glupi pomnik!!

Gość Fafnoście
a niby za co ma stac ten pomnik? wystarczy juz jedna nietrafiona decyzja czyli wawel

Gość paczka papierosów EXTRA MOCNE
a co to jest niby za krzyż? toż to plus tylko, że troszkę przedłużony

Gość Fafnoście
wkurza mnie to ze tyle debili chorobliwie broni rkzyza i hooj wie po co..... druga kaczka powinna w ogole zejsc ze sceny politycznej a nie ja zaogniac