Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanica sztananaaaaa

Ostro

Polecane posty

Jak pokazać, dać znać partnerowi że interesuje mnie ostry, dziki sex, oczywiście tak by nie zepsuć przy tym nastroju. Macie jakieś pomysły?

Ja mam,bardzo prosty,po prostu powiedz mu że chcesz żeby cię ostro zerżnął,większość facetów lubi takie coś,ja bym był mega podniecony jak by mi laska rzuciła taki tekst.

Gość Makdusi__
gryz go mocno w ucho, ciagnij za pale tak by go bolalo,wez jego dlon i sama wymierzaj sobie ostr klapsy i miedzy jekami powiedz mu ze dzis masz ochote na ostro

Hmm myślałam o tym, ale też nie wiem jak na to zareaguje, bo nie znamy się aż tak super dobrze, dopiero się poznajemy

Makdusi dobre! :)

Gość Makdusi__
dziekuje, dziekuje ;)

A ty to praktykowałaś ? ;)

Ale ja jestem tego zdania że w łóżku i seksie nie ma żadnego krepowania się,po prostu bądź szczera,nie ukrywaj niczego,pokaz mu jaki masz temperament i co lubisz,seks to jak charakter,po prostu trzeba być sobą i niczego nie udawać,jak twój facet zareaguje źle to oznaczać to będzie że macie inne temperamenty i w łóżku do siebie nie pasujecie,w łóżku trzeba być szczerym i odważnym do bólu:)

No ja mam ognisty temperament, dzieki Robert za dobre rady :)

Niestety ale właśnie takie problemy ma wiele kobiet,ale nic dziwnego skoro przez stulecia wmawiano że seks to zło i grzech to niestety wpojiło sie to w naszą psychikę i powstały sztuczne hamulce do tego co naturalne i normalne.

Myśle że moja wątpliwość wynika z tego że jeszcze do końca nie wiem jaki on jest! Więc dlatego boje się że moje pragnienie może go urazić ;)

Gość Makdusi__
na poczatku mojego zwiazku kochalismy sie normalnie, delikatnie ale puzniej sie okazalo ze i ja i on lubimy ostro ale to ukrywalismy a teraz kazdy stosunek to zajebista przygoda

Ja również uważam że rozmowa to podstawa . Ale z drugiej strony to gdy znajomość się dopiero rozwija nie ma co być do bólu szczerym . :D

Jarzębinka nie zgodzę się z tobą,temperamenty powinno się od razu przedstawiać tak samo jak pogląd na religie,małżeństwo czy dzieci,po to powinno się przedstawiać żeby później nie było nie porozumień kiedy już się poważnie zaangażujemy w związek.

Robert ale ja nie mam planów że to ten jedyny i z nim pójdę do ołtarza, nie patrzę pod tym względem ;)

No oczywiście że powinno ale sama pisze że się dopiero poznają więc to by moim zdaniem było nie smaczne wyskoczyć z wypowiedzią że lubię ostry sex . Na wszystko przychodzi odpowiednia pora .

Gość qweqwe
Jarzębinka128 lubisz seks?:) jestem mlodym chlopakiem ktory szuka przygod...:)

kochanica sztananaaaaa-Ale źle mnie zrozumiałaś,nie chodzi mi o to że od razu myślisz o małżeństwie czy coś w tym sensie,tym bardziej jak jesteś młoda,chodzi o to że przykładowo ja mam duży temperament i tym samym szukam takiej kobiety o tym temperamencie podobnym co ja,jestem ateistą a tym samym ślub w kościele nie wchodzi w grę,jak na razie nie czuję potrzeby dzieci,ale po 30 to jedno bym chciał mieć,są kobiety dla których facet co nie chce ślubu kościelnego ani co najmniej 2 dzieci nie wchodzi w grę,więc wolę od razu powiedzieć w czym rzecz żeby później nie było nie porozumień na tym tle.Wiele kobiet udaje duży temperament,potem przestają udawać i ich związek po prostu się kończy.

Jarzębinka128-A nie lepiej od razu dać kawę na ławę?To tak jak miała byś dziecko i ukrywała byś ten fakt przed nowo poznanym facetem.

Z całym szacunkiem ROBERT do ciebie ale dałeś mało mądre porównanie . Dziecko to jest ktoś najważniejszy w życiu i o nim koniecznie trzeba powiedzieć ale sex to co innego .

Jarzębinka128-Ale skoro idziesz z kimś do łózka to raczej nie powinno się mieć tajemnic dotyczące seksu,przynajmniej ja zawsze mówię co lubię i jednocześnie pytam się co uwielbia moja partnerka,wyczuwam jak wacha się o czymś powiedzieć i wtedy ciągnę ją za język,z tym dzieckiem to był tylko przykład szczerości i pokazania że nie warto anie tez nie powinno się czegokolwiek ukrywać,ale ty jesteś kobieta i na temat seksu będziesz zawsze bardziej wstydliwa w łóżku,jak już wspominałem,wmawianie kobietą przez stulecia że seks to zło i grzech musiało odbić sie na psychice.

Może się do końca nie zrozumieliśmy . Ja też stawiam na rozmowę , uczciwość bez żadnych niedomówień i czekania aż się partner domyśli . Ale gdzie jest ta szczypta magii, ta malutka cząstka niewiedzy to jest bardziej intrygujące jak poznaje mnie powoli niż jak powiem rżnij mnie mocno . 🌻

Jarzębinka ale wtedy właśnie często jest śmieszna sytuacja,bo facet ma ochotę na ostry seks ale nie robi tego bo myśli że kobieta lubi delikatnie i nie chce sprawić jej bólu i chce żeby było jej dobrze,a kobieta też lubi ostro ale chce żeby facet sam się domyślił i nic mu nie mówi,ja tam wolę powiedzieć co mnie kręci i lubię jak kobieta zdradza mi swoje fantazje.

Jarzębinką ale myślę że ty swój wstyd przed powiedzeniem swojemu mężowi jak lubisz nazywasz nutka tajemnicy.

Gość polonyj
wiecie co, ja z moim już próbowałam jakiś aluzji, ale na niego to nie działa. Raz sama zaczęłam ostrą grę, ale widziałam, że mu się to nie podoba. On woli delikatniejsze klimaty, a ja cholera potrzebuję temperamentu u chłopa. Wkurzam sie jak o tym pomyślę, no ale... to wspaniały facet jakby nie było i przecież nie zostawię go z takiego powodu:)

polonyj-A ja mam ten sam problem z kobietami co ty z swoim facetem,lubię sie pobawić seksem,po eksperementować,chciała bym spróbować wielu rzeczy w seksie,ale każda kobieta która spotykałem miała bardzo malutki temperament o ile w ogóle go miała,a dla mnie sex jest bardzo ważny w związku bo facet miedzy innymi zakochuje sie w kobiecie po przez sex,więc wątpie żebym spotkał takiego diabełka;)

Gość a ostry anal?
?

Gość polonyj
daj spokój. Dla mnie sex też jest ważny. Na początku myślałam, że mój facet nie chce żebym pomyślała sobie, że jest jakimś zboczeńcem;p a dopiero po czasie pogaże mi jaki z niego ogier:P tymczasem nic takiego nie następuje... Czasem robi mi nadzieje np ostatnio jak wybierałam strój kąpielowy i zawołałam go do przymierzalni, to myślałam, że mnie na miejscu posiądzie, ale ostatecznie na niczym się skończyło. Buuu... Raz dał mi klapsa w tyłek;D myślę sobie oho, będzie ostro;] a tu guzik. Innym razem poniosło mnie i ręką jakoś za mocno mu zrobiłam, ale w sumie było to specjalnie bo chciałam w nim jakieś emocje wskrzesic;p nie podobało mu się

polonyj-Właśnie dlatego ludzie tacy jak my czyli z dużymi temperamentami bardzo cierpią wtedy kiedy się źle dobiorą,ech jak ja bym chciał mieć taką laskę jak ty.