Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaa25

to i ja o śmierci

Polecane posty

mimo ze jestem mloda to ostatnio bardzo duzo mysle na ten temat pewnie dlatego ze duzo ostatnio choruje, ale przeaza mnie fakt ze majac dwadziescia kilka lat moza oposcic ten swiat, niektorzy mowia ze smierc jest jedyna sprawiedliwa rzecza na tym swiecie, ale ja sie z tym nie zgadzam bo co to za sprawiedliwosc jezeli jedni zyja 80 lat a innni np 20

Gość puszysta XXXXXXXXXL
wiara czyni cuda:D a na co chorujesz?

mam wrzody żołądka oraz kamienie w pęcherzyku żólciowym, same problemy z brzuchem, dodam ze babci zmarla w wieku 30 lat na raka trzustki, może dlaego jestem przewrazliwiona

Gość puszysta XXXXXXXXXL
co ma być i tak będzie:D nie zamartwiaj się bo szkoda czasu:D za 50 lat będziesz się z tego śmiać:D

Gość =-=-=^
Życie jest do d**y, powinnaś się cieszyć jeśli dane ci jest wcześniej je zakończyć. POPIERAM

no wiesz ja mam dwie kochane malutkie coreczki nie wyobrazam sobie by je teraz oposcic

Gość =-=-=^
jest ojciec więc źle nie będzie

Gość puszysta XXXXXXXXXL
niepotrzebnie się stresujesz , to niedobrze dla twojego żołądka:), zajmij sie córeczkami i nie myśl o najgorszym.

Gość puszysta XXXXXXXXXL
fioletowy motyl -możesz sobie ręke podać z moją wkurwiajacą pesymistką córką! (lat21):) ja pitole , jak mnie te jej czarne mysli wkurwiają!!!!

Gość puszysta XXXXXXXXXL
dobra,dobra ...ta moja też tak biadoli jakie to życie be i wogóle!:) a w zyciu trzeba patrzeć przed siebie z uśmiechem na twarzy, z optymizmem bo :( z taką miną daleko się nie ujedzie.