Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaaaaaaaaaaartaaaaaaaaaaaaa

PEDAGOGIKA - STUDIA! WAŻNE PYTANIE !!!

Polecane posty

Od października zaczynam studia,jednak nadal nie mogę się zdecydować na kierunek :( Od zawsze chciałam pracować w administracji(stąd też liceum administracyjne).Jednak teraz zaczęłam się zastanawiać pomiędzy administracją,a pedagogiką wczesnoszkolną z j.angielskim.Chodzi mi o to,że nie cierpię matematyki!Mam dreszcze,gdy pomyślę o matematyce,w szkole średniej ledwo pociągnęłam na 3.Na studiach adm.jest matematyka(mimo,że w przyszłości chciałabym pracować w papierkach,ale nie w jakiś podatkach,itd).Jak jest na pedagogice??Czy matematyka również jest jako przedmiot na studiach??Trudno jest czy łatwo??I co mi radzicie-pedagogika czy administracja?Nie mogę się zdecydować,nie chcę popełnić błędu :(

Gość kurs fryzjerski

Gość tylko jaaaa
ja studiuje pedagogike.zadnej matematyki tam nie ma.ale mimo ze to studiuje to nie widze zadnych perspektyw na przyszlosc po tym kierunku

Gość Magggie990
pewnie troche jest ale jak jest to tak maluteńko że powinno być ok. Ja też nienawidze matmy :(

Gość polecam zajrzec do informatora
danej uczelni,ewentualnie na strone internetowa.tam masz wszystkie kierunki i przedmioty jakie bedziesz miala na danym kierunku.z tego co wiem to na pedagogice nie ma matematyki.

tylko jaaaa - jaką pedagogikę?Wczesnoszkolną,przedszkolną?Chcę iść na takie studia,żeby nie było matematyki.Na administracji jest nie tylko matematyka,ale i ekonomia,a na tym leżę :(

Gość tak tak teraz
Ja na Twoim miejscu poszłabym na studia pedagogiczne , napewno znalazłabyś pracę , jak nie w Polsce to może za granicą ? Matematyka to ogólnie spierdoliła mi życie :O Wojsko nie , informatyka nie , administracja nie :O

To jednak pójdę na pedagogikę.Nie cierpię matmy i boję się,że na studiach właśnie na matmie bym poległa :( A orientuje się ktoś,czy na wczesnoszkolnej z j.angielskim jest matematyka?Bo na stronie mojej uczelni nic nie jest napisane na ten temat :(