Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosialicious

mam dzisiaj urodziny

Polecane posty

hellol kity- widac Twoj nick nie wzial sie znikad. Bo rozumiem to pewnie Cie Twoj kitty przegania :O Fed - skrot od nazwiska Federer :O :O

Gość choooooooj na nosie
gosia, nie ty masz przerabiane, tylko ta dziewczyna ze zdjęcia, a to wielka różnica;)

Gość ...CCC
Zyczenia niech Ci składa Twoja koleżanka. JEBNIETA FRELKA!!! ŻYCZEĘ CI ROZUMU..............................

Gość choooooooj na nosie
o tym, że prawdopodobne te fotki, które masz w stopce, są trochę pod tuningowane, i że one nie należą do ciebie;) nie myślałaś chyba, że ktoś uwierzył, że to jesteś ty? he?:)

Gość gogo-
no przerywając tą miłą dyskusję- życzę ci więcej szacunku do samej siebie.bo widzę,że w ogóle go nie masz....

Gość Choooj na nosie
idz stad kurwo bo spierdzi. Zwal se kapucyna na nosie

Gość choooooooj na nosie
no wiadomo, że na naszej klasie nikomu nie chuchnęłaś, bo zaraz by sie wydało, na moje oko to weszłaś gdzieś na jakąś społecznościówkę w Ameryce południowej i sobie pożyczyłaś :D nawet typ urody by, się zgadzał, bo przecież takich Polek niema:)

pozwólcie że się wtrącę - widać to po twoim zachowaniu... tylko mi nie mów żebym przytoczyła przykłady,bo to po prostu widać z całokształtu...

choooooj na nosie - odbieram Twoje posty jako komplementy, bo to sa naprawde moje zdjecia. Naszej klasy nie mam ale facebooka tak. Profilowe mam inne.

pipa- to po prostu widac... argument nie do przebicia :O jesli o cos mnie posadzasz to podaj przyklad jesli go nie masz to zmykaj stad :O

Gość choooooooj na nosie
gosia to daj te namiary na fes boka:)

Gość nie no jazda!
Masz urodziny dzisiaj i spędzasz je na kafe :D nawet w tak uroczytsym dniu twoj szwajacar ma cie w dupie? zeby w photoshopie a rzęsy w paincie.. chyba, ze juz dała tyle tego tuszu, ze ciezko rozpoznac.. ona jest straszną desperatką wulagarna chamska i skonczyła tylko LO:D a teraz sie buja po LOndynie i czuje sie swiatowa hahahahhaha

Gość nie no jazda!
i podaje dane na kafe nazwisko tez :D prze szmacidło

Gość choooooooj na nosie
jest ale bez zdjęcia a ja nie mam tam konta, żeby wejść:) także spór nie rozstrzygnięty :)