Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona tym wszystkim

Nie wiem czy NAPRAWDĘ MAM WIDZIEĆ W TYM PROBLEM.

Polecane posty

Mój facet nigdzie ze mną nie wychodzi. Nie bywamy w kinie, w clubie, nie chodzimy na spacery, na wspólne zakupy. Siedzę wiecznie sama. Proszę, błaga i tak nic z tego. Czasami czuje się już po prostu jak śmieć. Z kumplami wychodzi, to na jakąś "flaszeczkę". Koniec wakacji, a nie byłam nawet nad jeziorem, które jest blisko. Morze mamy blisko też nie byliśmy. Gdybym sama gdzieś wyszła to po prostu zwyzywał by mnie od najgorszych. Ze swoim dzieckiem jezdzi i chodzi. Teraz własnie poszli na miasto. Ale mnie nie ma:( Nie wiem może przesadzam, ale coraz częściej zastanawiam się czy takie życie ma sens.... Musiałam się wygadać.

Gość nie wytrzymalabym

Gość pogon dziada
dlaczego pozwalasz sie tak traktowac ???? znajdz sobie normalnego faceta

Gość Ameeeeeeliaaa
To jest problem i to powazny skoro rozmowy nic nie dały pozostaje wymiana na lepszy model, zanim wpadniesz w depresje

widocznie robisz mu za darmową pomoc domową, od sprzątania, gotowania, prania - towarzystwem już dla niego nie jesteś, więc sama się zastanów, na co Tobie taki facet (bo po co Ty jemu, to już napisałam)

On jest typem chorobliwie zazdrosnego i każde moje wyjście konczy się awanturą, że wyszłam nie tak ubrana( ubieram się jak zakonnica), że ktoś tam na mnie spojrzał, że pewnie spotkałam kolege itd. Od roku nie wychodzę dosłownie nigdzie! I dlatego boli mnie tak strasznie to, że nawet razem nigdzie nie wychodzimy.

Gość masz to na co sobie pozwalasz
aż mi dziwno, że w dzisiejszych czasach są kobiety, które pozwalaja sie tak traktowac .... ogarnij sie kobieto i zostaw go w jasną cholere !!!! masz jedno życie i chcesz je przesiedziec w domu ????

Gość nestor kafe
Dziwi mnie twoja postawa. Dlaczego pozwalasz się tak traktować? Czy to miłość czy obawa przed byciem samotną?