Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernardettkaaq

jak sprawić by mieć grubsze nogi?

Polecane posty

Gość bernardettkaaq

waze 47 kg, jestem drobna i mam 165 wzrostu, uwielbiam swoja figurę...chciałabym mieć jedynie grubsze nogi..jak przytyję to wszędzie: brzuch itd..a nie chce... chce tylko nogi. ma ktoś jakieś sprawdzone, skuteczne sposoby, ćwiczenia...?

Gość bernardettkaaq
ze niby czemu?

Gość poooodnoszee
jak to zrobic, tez chce miec grubsze moje patyczki dwa

Gość Kamilaa47
Zazdroszczę Wam. Mam 16 lat, 167 cm i ważę 80 kg. Moje nogi to dwa balerony. Nie mogę schudnąć, bo mam cukrzycę (jedną z rzadkich odmian). Chciałam tylko podkreślić, żebyście nie popadały ze skrajności w skrajność. Pozdrawiam.

Gość a w mózgu nie wolałbyście
przytyć? lepiej by wam to wyszło

Gość a ja pasztet i sie pochwale ;d
nie oplaca sie miec grubszych nóg! ja mam i dalabym wszystko żeby mieć 'patyczki' ; ( wstyd w spodenkach wyjsc :x

Gość smanna
Najlepszy sposób to jeść więcej pożywnych i zdrowych rzeczy oraz dobre, zbilansowane ćwiczenia lub intensywny kurs tańca, który jest nawet lepszy bo ćwiczy całe ciało. Jeśli ktoś chce sposób jak schudnąć tylko z nóg to polecam basen i różne ćwiczenia nogami przy krawędzi lub takie, w których pracują głównie tylko nogi. Jak dla mnie wstyd jest pokazywać tak samo nogi patyczaki jak nogi kołki, o ile ktoś nie przesadza oczywiście. Ani jedne z nich nie wyglądają nigdy zbyt dobrze, mogą wyglądać w miarę, ale nie będą wyglądały ponętnie i seksownie. Jeśli ktoś nie przesadza co do oceny to jak dla mnie tak to wygląda.

Gość cheeeba
ja mam baaaaardzo chude nogi , i probowalam juz wszystkiego, pilam nawet rozne zeczy, bylam u lekarza , ale nic ... ;x w lato wstydze sie chodzic w krotkich spodenkach, i nie wiem co mam robic , zna ktos moze jakies cwiczenia na nogi ? chodzi o to zeby byly grubsze , mam 158 wzrostu i waze 40 kg :oo po prostu siebie nienawidze .. -_-

Gość zpaztrupa
ja też chciałabym grubsze. mam 165,5 cm wzrostu i waże 46 kg. a ogólnie góre mam ładną. ale bogi. jak na szczudłach,

Gość Maryse619
Ja mam okropne patyki mam 165 wzrostu a waze 34kggora ok ale dol patyki mam duze piersi (nie po mamie)... biegam cwicze ale to nic nie pomaga robie to 3 lata i przytylam 0,5 kg brzuch mam wycwiczony mam maly kaloryfer troszke mi widac obojczyki ale mi to nie przeszkadza ale nogi!!!! Okropkenstwo moja mama ma niedowage a je 2 razy tyle co moj tata!!!:)

Gość Maryse619
Ja mam okropne patyki mam 165 wzrostu a waze 34kggora ok ale dol patyki mam duze piersi .. biegam cwicze ale to nic nie pomaga robie to 3 lata i przytylam 0,5 kg brzuch mam wycwiczony mam maly kaloryfer troszke mi widac obojczyki ale mi to nie przeszkadza ale nogi!!!! Okropkenstwo moja mama ma niedowage a je 2 razy tyle co moj tata!!!:)

Gość poofie
jak ja wam zazdroszczę jak mówicie że macie 165 cm i wagę 45 kg, ja mam 16 lat, 180 cm i wagę 45 kg, ja MUSZĘ przytyć, trochę biegałam i wydaje mi się że odrobinę pomaga, ale nie znalazłam żadnego innego skutecznego sposobu ://///

Gość gość
Ja mam 29 lat ,167 cm.,58 kg .Urodziłam 3 dzieci i nie moge przytyc ??jem wtedy kiedy mam ochote?pale jak smok co mi doradzicie?

Gość gość
Mam 175cm wzrostu i ważę 45kg moje nogi wyglądają jakbym miała anoreksję chociaż nie mam i chciałabym się dowiedzieć co jeść nie wiem, co zrobić by moje nogi były grubsze

Gość Tej minister gamet

Mam 174 cm wzrostu i jestem chudy mam bardzo chude nogi i ręce: nie wiem co z tym zrobić pomóżcie