Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eferxfcer

Jest na świecie taki rodzaj smutku...

Polecane posty

Gość eferxfcer

"Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada cicho na dnie serca jak snieg podczas bezwietrznej nocy." :(

Gość piekny tekst
naprawde piekny i daje do myslenia...

Gość zbyt miękka
i to właśnie czuję, tylko nie wiem czy ten na którym mi zależy kiedykolwiek sie o tym dowie... :( oj boże boże...

Gość cudowny cytat
heh

Gość piekny tekst
zbyt miękka co ma byc to bedzie:)

Gość zbyt miękka
wroce jutro do pustego mieszkania, wszedzie jego zapach... nie zniose tego a wyniesc sie nie mam gdzie... jak to ogarnac?

Gość zbyt miękka
zz top - rough boy

Gość eferxfcer
Cytat mnie dobil, jak i spora czesc ksiazki z ktorej pochodzi... Tez juz nie potrafie plakac i mysle ze to co czuje wlasnie przez lzy juz nie da sie wyrazic...

Gość zbyt miękka
autorko/autorze-nie wiem czy czulas/czules cos takiego jakbys byla/byl krysztalem ktory sie zbil i juz sie go posklejac nie da? ja sie wlasnie tak czuje, bo ukochany czlowiek odebral mi nadzieje na wspolne zycie, rozbilam sie jak ten jeb**** krysztal...

Gość bardzo smutne...
i takie prawdziwe

Gość eferxfcer
"Takie właśnie jest życie. Na zbudowanie czegoś potrzebujemy dużo czasu, a na zburzenie wystarcza jedna chwila."

Gość eferxfcer
zbyt miękka - jasne, ze czulam, bolesny upadek z duzej wysokosci, niby rany sie goja, niby da sie to wszystko poskladac, ale jednak w czlowieku zostaja taka niewyobrazalna pustka... eee, dokladnie jak cytacie - nie umiem tego wytlumaczyc mimo iz bardzo bym chciala.

Gość pogromczynicelulitu
piękny cytat;( mozna go odwołac do wielu osob z tego co widze :(

Gość zbyt miękka
jak dalej żyć?

Gość eferxfcer
Najgorsza jest tesknota - mozna wszystko przezyc, przetlumaczyc sobie, dojsc ze soba do ładu, ogarnąć się, uśmiechać, działać, żyć, ale tęsknota... nie umiem sobie z nią poradzić, ale juz nie placze, nie drecze sie, ten smutek zyje we mnie ot tak jakby byl ze mna od zawsze, a nie da sie go juz w zaden sposob wyrazic. :(

Gość co to za książka

Gość eferxfcer
H.Murakami "Koniec świata i hard boiled wonderland " .

Gość zbyt miękka
wiesz, u mnie jest tak, ze nawet nie drażnią mnie zakochane pary, sceny milosne w filmach, jakos moze sie ogarne tak jak mowisz, ale tesknie tak, ze az boli, dusza płacze tak mocno, ze nie umiem jej uciszyc nawet jakbym chciała

Gość eferxfcer
Pewnie niedawno to o czym piszesz Cie spotkalo, pewnie swieza sprawa. U mnie juz nie tak swieza, a nawet powiedzialabym ze uplynelo juz za duzo czasu by to nadal we mnie tkwilo. Dawno powinnam odciac sie od calej sprawy, zapomniec, zamknac za soba drzwi i zyc od nowa. A ja tak tesknie za tamtymi chwilami, za zapachem, emocjami, taaakkk za emocjami chyba najbardziej, tym ze caly swiat wirowal, bylam taka szczesliwa... szkoda, ze te chwile szczescia teraz musze splacac w tak bolesny sposob.

Gość zbyt miękka
własciwie to definitywny koniec nastapil dzis a rozpadalo sie od 3 miesiecy...

Gość eferxfcer
No to musisz sobie dac czas, zrob wszystko by zyc normalnie , choc wiem ze latwo sie mowi.

Gość mala tesknota
eferxfcer , jakbym czytala siebie...czuje to samo..dokladnie jak Ty. Jestem taka pusta,ze az boli..

Gość eferxfcer
mala tesknota - ojj dokladnie, pustka, tesknota... udalo mi sie wyleczyc z przygnebionej miny, z izolacji, z uciekaniem od swiata, zaczelam zyc, dzialac, robic cos swojego - ale ten smutek, pustka ciagnie sie za mna, jest ze mna w kazdej chwili mimo iz zewnetrznie juz tego nie okazuje, a juz na pewno gdy jestem wsrod ludzi... masakra, minelo juz tyle czasu, a ja nadal nie umiem sie uwolnic.