Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajlawjujuju

moja mama wychodzi za faceta ktorego NIE LUBIE

Polecane posty

Gość ajlawjujuju

i nie polubie utyla, zapuscila brzuch a on jest tez taki sam i razem zapuszczaja sobie brzuchy nie chce zeby spedzala w ten sposob zycie zawsze byla z niej niezla laska. miala fajnego faceta. moj wzor, moja mama. zawsze elegancka ubrana, modna, dobra ksiazka. sparzyla sie raz na facecie ktorego kochala. teraz tego grubasa nie kocha. NIE CHCE ZEBY PONOWNIE WYCHODZILA ZA MAZ BO JEST STARA I SIE BOI. nie jest znowu taka stara a slub bez milosci to gowno. a znowu nie chce zeby byla sama... nie wiem juz nic, kur..

Gość ajlawjujuju
halo halo halo halo?

Gość ladaco
jestem gejem:(

A moze pozwól jej decydować o swoich uczuciach, które zresztą Ty sama powinnaś zaakceptować... I nie decyduj za nią.

Gość pusty dzwon
Ale to jest jej wybór Ile lat ma Twoja mama?

Gość Miziołek King
To życie Twojej matki, nie Twoje, nie wtrącaj się. Ty nie musisz go lubić, masz swoje życie? Swoje sprawy i sympatie? To się tym zajmij.

I nie musisz go lubić, ważne, żeby Twoja mama była szczęśliwa. A Ty- sądzę, że myślisz bardzo egoistycznie. Powiem Ci jedno, ja sama mam ojczyma i dla mnie najważniejsze zawsze było szczęście mamy. Jak widzę, jak uśmiecha się, promienieje, czuje się kochana, akceptowana i sama kocha- to dla mnie nie ma nic piękniejszego. Razem z nią pokochałam jej męża, bez którego zresztą już nie wyobrażam sobie mojego/ naszego życia.

Gość ajlawjujuju
ale seks mozna miec z kazdym A KASY ON NIE MA ;-)

Gość ajlawjujuju
ale wlasnie o to mi chodzi ONA NIE JEST SZCZESLIWA tylko sie zapuszcza i robi z siebie kiełbache nie mowcie mi ze nie moja sprawa. ktos ja musi od tego uchronic. ona nie ma siostry ani brata ani ojca. NIKOGO

Gość ajlawjujuju
45 ma. moglaby wyrwac lepszego. ale ona sie boi ze ktos ja zrani. znowu

Ile Ty masz lat? Moja matka też znalazła sobie faceta, który mnie czasem drażni, ale mam to gdzieś. To jest jej życie nie moje. Najważniejsze jest to, że jej odpowiada a nie mi.

Gość Miziołek King
ma. Swojego faceta. Odczep się od matki. Może CHCE Być gruba dla niego? A może w końcu może być sobą, bo kocha ją taką, jaka jest, a nie wymaga jak np. Ty , żeby wyglądała jak lalunia? Odczep się od matki!

Mama jest dorosła niech sama decyduje o swoim życiu :) Jeśli nie wyszło by jej z nim przez Ciebie i mama była by nieszczęśliwa to dobrze by Ci z tym było?? Mama nie będzie całe życie super laska . Jeśli dobrze jej tak jak jest to pozwól jej cieszyć się szczęściem i ciesz się razem z nią:)

Gość pusty dzwon
No to młodą masz mamę.

Gość ajlawjujuju
KUTWA. nikt nie rozumie. nie chce zeby wychodzila za maz za kogos bez milosci, skoro za rok wraca TAMTA JEJ WIELKA MILOSC. z reszta ciagle jej cos skacze w gardle jak o nim ktos wspomni (mam sowje zycie. ale ona sobei nie radzi ze swoim)

Gość ajlawjujuju
ja mysle ze mam tutaj taka misje. musze uratowac milosc bez kitu

A skąd wiesz dziecko co Twoja Matka czuje do faceta za którego być może chce wyjść za mąż ? Może powtórz sobie fizykę przed 01 września zamiast plątać się w sprawy dorosłych ?

Gość ajlawjujuju
dlaczego fizyke? widze. ale ok. niech sobie tam wychodzi. "kazdy ma niezbywalne prawo do zmarnowania sobie zycia" wali mie to