Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na wasza opinie

Kto pyta nie błądzi

Polecane posty

Witam, Od 10 miesiecy biore microgynon21, staram sie regularnie. Ostatnio po przerwie mialam zaczac nowe opakowanie jednak spoznilam sie z pierwsza tabletka o ok. 6 godzin (zamiast o 20 lyklam ok 2 w nocy, reszte tabletek przyjmuje dalej o 20). W trakcie przerwy kochalam sie z chlopakiem. Jest ajkies ryzyko? Czy zasada 12 godzin spoznienia rowniez dotyczy nowego opakowania? Ponoc nie wolno wydluzac przerwy. Teraz jakies 1.5 tyg po tym incydencie mam wzdecie brzucha, czesciej oddaje mocz, rano tyz po przebudzeniu miewam nudnosci. Jest ryzyko?

Gość mysle ze nie bo:
bo jakby byla roznica pomiedzy pierwsza tabletka zopakowania a taka np z srodka to by napisali, mniej niz 12 godz wiec spoko. a objawy, nie wiem sa wakacje, wiecej jesz owocy i pijesz wiecej wiec wiecej sikasz? :p

Moze jeszcze dodam, ze ostatnia tabletke z opakowania lyknelam popijajac piwem, pozniej duzo wypilam alkoholu i bylam niezbyt trzezwa. Jednak nie wymiotowalam.

Gość wkrecasz sobie
sluchaj, wszystko chyba powinno byc ok, a te nudnosc wmawiasz sobie ot tyle? mam racje dziewczyny?

Moze macie racje, troche sie denerwuje, ale te objawy sa niepokojac

wszystko jest w Twojej glowce bo obawiasz sie wpadki ;) Jezeli tabse wzielas po 6h nie wymiotowalas itd. to nie masz sie czym martwic. Postaraj sie nie myslec o ciazy i objawy znikna ;)