Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przybysz z zimbawe2132

Ona tylko chce sexu

Polecane posty

Mam taki problem.. ze moja kolezanka dziewczyna przyjaciolka wybierzcie sobie sami.. Nigdy nie miała faceta.. Bylem jej pierwszym po czym rozstalis-my sie.. brakowało mi jej.. cale 2tygodnie i napisała do mnie o spotkanie ok.. bylo.. tylko zamiast zostać para ona omówiła sie na sex ze mna.. od 2miesiecy regularnie uprawiamy sex.. a dla mnie to nie jest najważniejsze jak jej wytłumaczyć ze chce z nią byc kiedy ona nie słucha POMOCY?

ma cie w dupie, nie chce zwiazku tylko sex. zrozum, jakby cie kochala nie uprawialaby z toba tylko sexu czlowieku

Gość damianek234
moja mi mówi że kocha mnie nad życie a seksu chce cały czas W sobotę się wkurzyłem i bzykałem ja dwie godziny bez przerwy potem chwile odpoczęliśmy i dalej kilka godzin z małymi przerwami aż mi już zaczął boleć penis bo nie miałem już czym wytryskać jej się pytam czy chce więcej a ona oczywiście że chce i ją nic nie boli. Czy ona jest normalna?Praktycznie to całą noc mieliśmy stosunek a jej było mało

Gość ....lol....
Ogólnie możesz ją zaszantażować xD W sensie powiedz: Jak mnie nie posłuchasz to koniec ruchania!

Gość damianek234
nie chodzi mi o głupie rady tylko o opinię czy kobiety maja takie potrzeby w seksie?

Niektore tak maja , moja twierdzi ze po dluuugim bzykanku odczuwa bol cipki , ale jest to "przyjemny bol" , i chce wiecej .

Gość kochanica8898989545636
do damnianek234- jeśli by doszła to nie miała by ciągle ochoty, kobieta po udanym seksie jest tak wymęczona jak facet

Gość damianek234
ja nie mam doświadczenia z kobietami i nie wiem jak ma dojść Co mam robić Robię minetkę ,palcówkę a po chwili wchodzę z penisem i rozpoczynamy stosunek Staram się opóźniać wytrysk do granic możliwości ,czasami i pół godziny ale po wytrysku dalej mi stoi więc nie przerywam i dalej ,dalej ona jęczy ,obejmuje mnie nogami w pół i tak mogę dwie godziny a ona mi mówi że może jeszcze dłużej bo lubi takie stosunki

udaje :)

Gość damianek234
co udaje??? On nic mi nie mówi że nie chce się kochać ona BARDZO chce i mi to mówi

Gość szparek
Nieźle, taka to może zaruchać na śmierć.

Gość damianek234
ale mi sie to podoba i tylko jak to będzie dalej Ona jest bardzo sexy Nie wiem czy wypada sie zapytać jak dochodzi do orgazmu

porostu dziwi mnie to, że kochając się przez 2 godziny bez żadnej przerwy ona ciągle, być może chce żebyś ją miał za taka co ciągle chce... myślałam, że każda kobieta po dobrym seksie jest tak wypompowana jak facet i chce chwili przerwy... swoja drogą jak można uprawiać seks przez 2 godziny ? to tak się da ?

skoro uprawiasz z nią seks to można zapytać

Gość damianek234
też tak sądziłem ona jest moją drugą dziewczyną z którą się kocham Poprzednia nie była za bardzo namiętna

Gość damianek234
zapytałem ją i powiedziała że ma orgazm cały czas podczas kochania się ze mną Jest to możliwe u kobiety?

Gość .....dobrą masz partnerkę
do diabała

Gość kiedy wreszcie sie zacznie ta
szkola ..... i szczeniactwo zajmie sie nauką

Gość damianek234
żadna laska się nie wypowie na mój temat? Czy jest możliwe że dziewczyna ma zawsze orgazm podczas seksu z facetem ?

Gość Mały_Glazer
Ty węz lepiej się zamknij ja mam inne plany niż szkoła a chodzę do niej tylko po to bo lubię matematykę i mam tam kolegów... PS. Kupie 3 laski dynamitu ;)

Hm ona chce ze mną być tylko się boi ze ja skrzywdzę kazała mi czekać.. Lecz czemu chce ze mną uprawiac sex..??

Gość do wyzej
do Damianek234 tak jest to mozliwe ja za kazdym razem mialam orgazm kochajac sie z moim facetem:) jak facet potrafi kobieta MA!!!!!

Gość do wyzej
Centurion tez tak mialam ,super jest ten ''ból'' :P

Gość koledzy ponorzecie?
Pomożemy ;)

Gość a taka jedna 24444yy
damianek234 tez tak miałam..a mu juz nie miał siły..ale nie dochodziłam teraz dochodze i jest super i nie potrzebuje 2h bzykania wystarczy 5 minut dojde i siły opdaja

Gość damianek234
dzięki za informację tzn że ona nie dochodzi do orgazmu i mnie okłamuje

Dlaczego ktos sie wpycha w moj temat i moj problem pomozcie mi ja zrozumiec dzisiaj rano chciala sie kochac a teraz twierdzi ze jej nie zalezy