Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annakares

Yasmin - odstawienie - skuteczność

Polecane posty

Gość annakares

Hej Dziewczyny!!! Życzę wszystkiego najlepszego Wam Wszystkim, zarówno tym starajacym się o dzidzie jak i broniącą się przed dzidzią :) Ja na razie należę do tych ostatnich Mam pytanie takie W tym tygodniu kończę branie tabletek Yasmin. Dokładnie to w piątek 13.08 o godzinie 20stej Do kiedy mój mężczyzna może kończyć we mnie (oczywiście, na razie dzidzi chcieć nie możemy)? Czy już nie powinniśmy się kochać, czy też do piątku maks? Wiadomo, ze od soboty mam tradycyjnie tę przerwę 7 dniową. Ale nie mam zamiaru po tej przerwie wrócić do tabletek. Pozdrawiam i całuje :) Anka :)

Gość tajasne
mozecie sie kochac do ostatniej tabletki z opakowania. teoretycznie bezpieczne powinny byc także pierwsze 203 dni przerwy, ale nie ryzykowałabym gdybym nei chciała zajść w ciążę.

Gość annakares
tajasne dziękuje za odpowiedź 203 dni przerwy? Chodziło CI o 2,3 dni przerwy? Pozdrawiam :) Anka :)

Ja brałam tabletki Yasmin przez dwa lata po ich odsstawieniu przytyłam 8 kg mimio ze jadla tak samo jak i w trakcie branie...Niwiem co na to wpłynęło........Odstawiłam rok temu tabletki.

Gość tajasne
tak, 2-3, nie ten klawisz :) maciejowa, tak sie tylko wydaje że sie je tak samo ;) poza tym Yasmin dzialaja moczopednie, nie gromadzisz wody, co tez ma wpływ na wagę.