Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tipsiaraaaa

Gdzie dobre tipsy w KRAKOWIE ???

Polecane posty

Gość tipsiaraaaa

Witam wszystkich. Pytanie kieruję do dziewczyn z Krakowa. Powiedzcie mi gdzie w Krakowie można zrobić tipsy żelowe, tak aby były porządnie wykonane i trwałe. Jade na urlop i nie mogą mi odpaść. Doradzcie proszę :)

Gość dokładna
Muszę przyznać, że tipsy robię często - jestem zbyt wygodna i wymagająca, żeby robić to samodzielnie - w związku z tym przeszłam już KRK wzdłuż i wszerz i nie znalazłam lepszego gabinetu od Angel. Za dobre tipsy trzeba zapłacić i nie jest to 80 zł - ale za każdym razem gdy wychodzę, mam świadomość dobrze wydanych pieniędzy i rewelacyjne tipsy. Nie ma się do czego przyczepić, choćbym nawet chciała. Ten gabinet naprawdę zasługuje na swoją renomę. Jest bezkonkurencyjny, a paznokcie w nim zrobione trzymają się do ostatniego zrostu: niezapowietrzone, idealnie równe, zrobione na bardzo dobrym materiale. Dziewczyny chcące mieć paznokcie niskim kosztem - przepraszam, ale to miejsce nie dla was. Kobiety, które dbają o siebie, cenią jakość i nie życzą sobie przykrych niespodzianek - polecam gabinet Angel. Tyle.

Gość Zuzanna007
Bardzo dobrze tipsy robią w Black Pearl, ja jestem bardzo zadowolona, sa trwale i porzadnie wykonane.