Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgyt

Do zapominalskich- tabletki anty! WAŻNE!!

Polecane posty

Gość dfgyt

Słuchajcie! Zapomniałam wziąc 2 tabletek ( Yasminelle) w pierwszym tyg. i codziennie był sex...i wyobraźcie sobie nie jestem w ciąży! Zrobiłam wczoraj test i neg. a potem przyszła @...tak więc nie ma co panikować gdy zapomniało się 1 tabl. skoro przy zapomnieniu dwóch nie ma ciazy!! I nie wierzę, że można zajśc w ciążę przy regularnym braniu tabsów...trudno zajść nawet gdy się zapomni kilku....!

Gość gr.................
mialas farta i tyle :)

Gość uo8676
no to ja Ci napiszę że zapomniałam o jednej tabletce i jestem w 5miesiącu ciąży heh ;)

Gość dfgyt
nie wierzę, że przy jednej zapomnianej jesteś w ciąży...

Gość uo8676
wierzyć mi nie musisz.. napisałam jak u mnie było. z tabletkami różnie bywa.. ja brałam microgynon 21

Gość sdfsdf
duzo tez zalezy od tygodnia w ktorym sie zapomnialo :) pierwszy jest najbezpieczniejszy.. najgorszy drugi.. a jak zapomnisz w 3 to zwykle na ulotce pisze zeby juz przestac brac i potem zaczac nawet po 7 dniach.. ;>

dfgyt Witaj !!! Nie wiem czy Ty uważasz że zapłodnienie to takie mówisz i masz..Tobie się udało innym nie musi!!! Ważne jest to jakie bierzesz tabsy i ile, z jaką zawartością hormonu...Zobaczysz jak kiedyś będziesz chciała dziecko ile trzeba się namęczyć wpadka to prawdziwy pech bo naprawde wiele czynników musi współgrac aby powstała fasolka..Teraz Ci sie udało nastepnym razem się nie uda...A może masz problemy takie jak większość dziewczyn ale to się okaże w przyszłości kiedy będziesz z niecierpliwością wyczekiwała dwóch krech...Pozdrawiam :)

uo8676 a Tobie gratuluję fasolki :) ja wele bym za nią oddała ale nie tracę nadziei dopiero 3 cykle starań :)

Gość dfgyt
nie uważam, że zapłodnienie to takie "mówisz i masz" napisałam tylko jak było u mnie...fakt jest taki, że nie zaszłam w ciążę mimo 2 zapomnianych w pierwszym tygodniu tabletek! więc o co tu takie krzyki!!...mam już jedno dziecko...jakąs nastoletnią smarkulą nie jestem... prolaktynka23 -ty jako staraczka lepiej nie wypowiadaj się w temnacie, bo to temat dla kobiet biorących tabletki anty a ty przeciez ich nie bierzesz...rozumiem twoje pragnienie by miec dziecko...sama chciałabym byc w ciąży...toteż ucieszyłbym się gdybym teraz zaszła, a ten temat założyłam po to by te wszystkie panikary dały na luz...zpomnienie 1-2 tabletek nie jest pewnikiem bycia w ciąży ...to raczej bardzo rzadkie przypadki...