Gość yeenna Napisano Sierpień 9, 2010 Gdzie kupic zasłony we wrocławiu, chodzi mi o przystepne ceny.. dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkana Napisano Sierpień 13, 2019 A może spróbuj online w sklepie Room99. WYgodnie, a przesyłka napewno szybko dojdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Inga Napisano Sierpień 19, 2019 Ja bardzo lubię te produkty :) teraz zobaczyłam ze są fajne zasłony z taśma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2019 Ja polecam! mam od nich zasłony w piękny geometryczny wzór i kazdy kto wchodzi od razu zwraca na nie uwagę, zamawiane wlasnie w room99, na drugid zien byly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2019 od niedawna są też zasłony z taśmą u nich w ofercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2019 o i to fajnie, a wszystkie modele? bo mi sie podobały jedne zasłonki u nich, ale wlasnie mam karnisz tradycyjny na żabki a nie na kija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkana Napisano Sierpień 27, 2019 Z tego co kojarzę to nie wszystkie, ale jest duzy wybór i tak zasłon na żabki w Room99, warto sprawdzać na bieżąco ich ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2019 zamówiłam, jakość taka sama jak w przypadku tych na kija mam nadzieję, że room99 rozszerzy ofertę zasłon z taśmą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkana Napisano Wrzesień 26, 2019 Ale wybór i tak mają duży, ja bardzo lubię zamawiać z tego sklepu, tym bardziej że przesyłka zawsze szybko dociera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkana Napisano Październik 10, 2019 Niestety odkąd można zamawiać przez internet ja nie mam hamulcy - cały czas coś dokupuję, zmieniam kolory zasłon, czy dywaników, z jednej strony to super że jest taka możliwość, ale z drugiej kończy mi się miejsce żeby to przechowywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Saraaa Napisano Październik 28, 2019 Zasłony z room99 są bardzo dobrej jakosci i dobrej cenie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
StaszkaQ 0 Napisano Lipiec 17, 2023 Od dawna interesuję się dekoracją wnętrz i zasłonami, które są nieodłącznym elementem każdego domu. Dobór odpowiednich tekstyliów jest kluczowy do stworzenia przytulnego, komfortowego i estetycznie wyglądającego miejsca. Przeglądając różne strony internetowe, natknęłam się na https://szalonepromocje.pl/ gdzie oferują zróżnicowaną ofertę pod względem kolorystycznym, faktur i wzornictwa. Oczywiście, wybór należy do was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Caro _ Napisano Lipiec 18, 2023 Zsłon y niemodne, woale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach