Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskanyinwalida

Ona nie wie, że brak mi palca.

Polecane posty

Gość zatroskanyinwalida

doradzcie co robic! Mialem jakis czas temu rane na duzym palcu u prawej stopy, rozwinela sie gangrena i palca mi amputowali. Myslsalem ze juz do konca zycia bede sam, ale poznalem swietna dziewczyne. Bylismy juz na kilku randkach, coraz bardziej sie do siebie zblizamy, a jej nie powiedzialem o swojej dysfunkcji. Wiem, ze jakbym mowil na poczatku znajomosci to by kazda od razu pouciekala. Ale co zrobic teraz. Gdy dojdzie do zblizenia intymnego to moze byc dla niej szok, a jak powiem teraz to odejdzie pewnie.

Gość inni mają gorzej
znam dziewczynę, bardzo ładną bez palca u prawej ręki. Ma faceta, są ze sobą już kilka lat, a o fakcie jest "braku" poinformowała go nie od razu

Gość zatroskanyinwalida
Przeciez brak palca u reki to widac od razu :o

Gość inni mają gorzej
niby tak, ale ona naprawdę dobrze to kryje, nie wiem czy on zauważył czy nie, nie pytał jej o to. chodzi mi o porównanie Twojego przypadku i tej dziewczyny, ja osobiście uważam, że powinieneś powiedzieć jej od razu, nie wiem jak zareaguje, ale przecież brak palca u stopy to nic strasznego

Gość oszaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaałeśśś
No proszeee Cie jak to jest porządna ułożona dziewczyna to napewno brak palca u Twojej nogi nie będzie żadną przeszkodą :) Nie przejmuj sięę.. to tylko palec masz ich jeszcz 19 hehe . Trzymaj sie ciepło i nie zadręczaj sie tym!:)

Nie widać wcale. Ja tez znam osobę, której brakuje palca u prawej ręki (btw jest to atrakcyjna kobieta, ma męża i dwoje dzieci) i nauczyła się tak zawsze układać dłoń, że naprawdę tego nie widać. Ja nawet nie zauważyłam, dowiedziałam się po dłuższym czasie i nawet jak wiedząc spoglądałam na jej dłonie (dyskretnie oczywiście) tonie było widać, tak zawsze miała ułożone palce. Serio.

Gość inni mają gorzej
ta moja znajoma jest już tak długo z tym swoim chłopakiem i on chce z nią wziąć ślub a ta nie chce bo się wstydzi, że niby jak ma założyć obrączkę, że fotograf będzie wtedy robić zdjęcia a ona się spali ze wstydu, nie wiem czy w Polsce tak można, ale proponowałam jej by po prostu założyła obrączkę na lewą dłoń

Gość moskala
nie zadręczaj się , skoro to tylko palec u nogi, na prawdę nie jest tak źle jeśli jej zależy taka niewielka dysfunkcja na pewno jej nie odstraszy. Poza tym na pewno wcale się to nie rzuca w oczy. nie wierzę by normalna dziewczyna uciekła tylko dlatego że brak ci jednego małego paluszka głowa do góry

Gość ale musisz jej powiedzieć
przed podjęciem decyzji o życiu intymnym i nie na zasadzie wiesz nie mam palca przeszkadza ci - ona nie i bara bara tylko gdzieś tam przy okazji spaceru broń borze przy jedzeniu;)

broń boże ;)

"przed podjęciem decyzji o życiu intymnym" A co ma brak palca u nogi do życia intymnego? :D

"chłopcze, brak palca to nic takiego" Gorzej jakby nie miał tego co trzeba. Wtedy byłby problem.

Najwyżej będziesz miał problemy z utrzymaniem równowagi :P To nie jest problem, naprawdę :) Wręcz temat do rozmowy. Możesz dorobić jakąś historię do tego :P Ja np. mam bliznę na pół brzucha. I nie przejmuję się tym w ogóle.

Gość brak palca u stopy nie
przeszkodzi w miłosci gorzej gdyby to był brak palca u dloni, choc i to nie powinno stanowic problemu, ale brak palca u stopy? to jest widoczne tylko, kiedy jestes rozebrany nie przejmuj sie tym jednak musisz powiedziec jej teraz nie na poczatku, ani nie za poxno teraz zacznij, ze masz wielkie obawy, ze ona cie odrzuci, ale musisz jej cos powiedziec wydaje mi sie, ze po takim wstepie nie odrzuci cie, tym bardziej, ze ta akurat dysfunkcja, jest naprawde niemal "niewidoczna" i nie ma wplywu na zycie w zaden sposob

Gość mnie by brak palca
u stopy zupelnie nie przeszkadzal u faceta jesli w glowie mialby poukladane po koleji niepotrzebnie sie martwisz, jak dziewczyna jest ok, tzn tez ma w glowie w porzadku to nie bedzie problemu pozdr :)

śmiesz Ci to że mówię o życiu intymnym i braku palca,nie mierz swoją miarą :P ja np mam nie tylko awersje do kolorowych ale też do mężczyzn którzy mają blizny,tatuaże jakieś tam dziury w uszach czy kolczyki tu i tam;)i tak mam od lat :D:D:D:D:D:D

śmieszy :D

Gość nie zechce cie
brak palca jest kolosalną przeszkoda, a juz duzego palcu u stopy masakra

Gość autor raczy żartować
przecież to bzdura:) powiedz jej jak najszybciej, ale nie w konwencji przekazywania tragedii tylko tak jakoś możecie zacząć o tego typu sprawach :) wtedy przy bliższym kontakcie nie będziesz się musiał stresować :)

Gość nie zauważy tego
Myślę, że ona tego nie zauważy, a jak zauważy to późno i nie będzie z tym problemu. Ja się kiedyś spotykałam z chłopakiem, który miał coś nie tak z prawą dłonią i nie przyznawał się do tego, bo bał się jak ja zareaguję na to. Miał tyle zalet i tak dobrze nam było ze sobą, że koncentrowałam się na nim całym a nie na tym mankamencie. Jak mi w końcu sam powiedział o tej dłoni, to się zdziwiłam bardzo, wzruszyłam ramionami i przeszłam nad tym do porządku dziennego. Będzie dobrze!

uprawiaj z nią sex w skarpetkach kobiety to lubią :P widok faceta w samych skarpetkach bardzo je podnieca :P

inna opcja - powiedz jej, że służyłeś w legii cudzoziemskiej, uwalnialiście porwane przez bojówki somalijskie, małe dzieci i wszedłeś na minę.. stary - masz rwanie 100% po takiej opowieści :D:D

Gość zatroskanyinwalida
ostanio sie mnie pytala czemu zakladam skarpetki do sandalow. Szybko zmienilem temat i juz zakladam tylko adidasy.

Gość GeyParty
A kutasa masz czy tez gangrena ci wjebala?

skarpety do sandałów... masakra - dla mnie to mega wiocha... w ogóle mężczyzna powinien oszczędnie nosić sandały, ale sandały i skarpety to już hardcore

Gość zatroskanyinwalida
ale sandaly mam w wiekszosci kryte a i stopa wypoczywa.

Gość zatroskanyinwalida
Najgorzej jak chciala isc na basen, musialem sie produkowac albo jeszcze kiedys chciala mi paznokcie obciac u nog.

Gość zatroskanyinwalida
nie mam duzego palucha prawej stopy a moja dziewczyna jest niewidoma. Nie kuleje, bo wkladam sobie proteze.

Gość GeyParty
przeciez bez duzego palucha nie da sie chodzic, co ty dajesz stary?