Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GarbataBiedronka

Zmartwienie 20 tydzień ciąży

Polecane posty

Witam... właśnie rozpoczęłam 20 tc. ale jestem zaniepokojona... nie czuję żadnego bulgotania, nie miałam mdłości ani żadnych innych objawów pierwszego trymestru... jak byłam ostatnio na wizycie kontrolnej to po za tym, że dzidzia jest za nisko osadzona wszystko było ok... Ciąża nie zaczęła się dla mnie za różowo bo w 6 tyg wylądowałam w szpitalu z krwawieniem... nic jeszcze nie przytyłam ani też nie widać u mnie brzuszka... sama nie wiem co mam myśleć... kolejną wizytę mam za tydzień... może akurat się czegoś konkretnego dowiem??

Gość wymarzona
pociesze Cie,bo sa kobiety ktore w ogole nie wiedzialy ze sa w ciazy,nie martw sie nie ty pierwsz i nie ostatnia tak przechodzisz ciaze,ja np,nie mialam wcale nudnosci,moja kolezanka do czwartego miesiaca nie wiedziala ze jest w ciazy bo miala normalny okres i zadnych oznak ciazy. Roznie przechodzimy ciaze,to indywidualna sprawa,jedna ma takie objawy druga inne a trzecia wcale itd. Nie ma sie co przejmowac,najwazniejsze ze dziecko sie dobrze rozwija. Powodzenia.