Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakaś taka nijaka

Co to znaczy oczy nieokreślone w dowodzie osobistym?

Polecane posty

NIEBIESKIE, SZARE, ZIELONE, PIWNE, BRĄZOWE, CZARNE, CZERWONE, WIELOKOLOROWE lub NIEOKREŚLONE Nudzi mi się i tak szukam bo jutro wniosek składam. Moje oczy bardzo ciężko określić ni to szare, ni to zielone, nie to niebieskie, jeszcze między sobą sporo się różnią (dla każdego wyglądają inaczej i każdy oczywiście jest przekonany że to on ma racje) to mogłabym wpisać nieokreślone?

ja też mam zryte oka w zależności od światła raz są niebieskie raz szare raz zielone z brązowymi plamkami ale nie pierdzieliłam się z tym wnioskiem wpisałam niebieskie nikt mi w gały nie patrzał:classic_cool:

Tak popisywanie się jest celem mojego istnienia Po prostu się zastanawiam skoro urzędnicy takie coś przewidzieli to znaczy, że ktoś z tego korzysta. I ciekawi mnie kiedy byłby taki przypadek. I tyle Wiem, że mogę wpisać jakie chcę, ale sęk w tym że nie wiem jakie wpisać No ale dzięki za błyskotliwe riposty

Gość kocia spyrka
tzn. kocie

te rubryki do wypełnienia na dowód osobisty to są chyba z zamierzchłych czasów, bo w nowych dowodach nie ma miejsca na takie szczegóły