Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samsung 2010

Problem ze zwodem?

Polecane posty

Mam taki problem mam 22 lata, posiadam dziewczyne, kochamy sie srednio co 2 dni czasem częsciej. Dorzeczy. Mój penis jak sie podniece to mi staje, a poczekam chwile zeby np. założyć gumkę to mi troche opada, robi sie coraz bardziej miekki. Musze sie z nim pobawic zeby stwardnial i dopiero moge włożyć. Jak sie kocham to jest ok, stoji mi.Erekcją tez mam czasem problem. bo czasem wystarczy mi gdzies 6 min, a czasami ponad godzine i nie moge dojść. Boje sie troche wtedy bo mysle ze moja partnera mysle ze ona mnie juz nie podnieca, a wcale tak nie jest. I też jak wkłada mi rece do majtek i zaczyna sie bawid to nie staje mi. Iwłaśnie nie wiem co jest. Masturbuje sie rzadko teraz kiedys jakies 8 misiecy może częściej. Prosiłbym o poradę. Idiotów piszących idiotyczne odpowiedzi żeby sie odp****lili.

Nie dość, że robisz koszmarne błędy to nie znasz podstawowych pojęć. Poczytaj sobie co to jest erekcja :o

Gość słona frytka
a co to jest zwód?

Gość Bardzo Slepooo
zwód to element instalacji odgromowej służący bezpośredniemu przyjęciu wyładowań piorunowych i odprowadzeniu do ziemi prądu wyładowania o natężeniu rzędu kilkunastu tysięcy amperów. Zwody umieszczane są na dachach i ścianach budynków lub na masztach obok chronionych obiektów. Zwody łączy się przewodami odprowadzającymi z pozostałymi elementami instalacji odgromowej.

Gość garry24
a gdzie umieściłeś zwód? rób to zawsze w najwyższym miejscu budynku

Gość W 1410 roku...
Jesteś gimnazjalnym onanistą, a nie dyslektykiem ćwoku 🖐️

Gość meksykkks
Wyszlo to niedawno!! www.vigrax.ocom.pl probowal ktos? podobno ekstra dziala!