Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jak myslicie to dobry pomysł ???Mam straszną ochotę go wykorzystać..............

Polecane posty

Mam 20 lat i 2 tyg. temu rozstałam się z chłopakiem (byłam z nim 4 lata) strasznie mi brakuje sexu , bliskości w sobotę poznałam chłopaka jest młody ma 18 lat .. Mam straszną ochotę go wykorzystać :/ naprawdę , nie zależy mi na długim związku z nim tylko na sexie . w ta sobotę zamierzam go i siebie upić i kochać się do białego rana co o tym myślcie ? będę miała moralniaka ?? dodam że on chyba nigdy nie miał dziewczyny on byłby moim drugim......(mój były z tego co wiem juz zaliczył numerek :O ale naprawdę to nie będzie w żaden sposób zemsta z mojej strony )

Gość fghfhfgh
jestes qrwiszonem

Gość hhhhsr
masz 20 lat? a po twoim poscie bym wnioskowala ze jakies 12-ście

Gość KaSSander
yebana rozjechana k0rwo, idź kupczyć na A4

Gość nie słuchaj pojebów
prawiczkowych, życzę ci upojnej nocy i wielu orgazmów

nazywajcie to jak chcecie :O mam ochotę na sex a on jest przystojny , pociąga mnie ale nie chcę się pakować w związek z takim gówniarzem ...

twoja wola, rób co chcesz. żyjemy w wolnym kraju , gdzie granice ustala się samodzielnie :P

tak naprawde byłam nabita na wiele kutasów,mama teraz chowa do mojej pochwy kompot:)

Gość nie słuchaj pojebów
życzę ci też HIV, brodawczaka i wirusa opryszczki

sam akt seksualny bez zobowiazań dla wiekszości prawiczków tu przebywających to prawdziwy cios... poza tym inwencja twórcza czyli tak zwane chamskie odzywki to taki tik nerwowy niewiele mający wspólnego z tematem.

Gość król sobotnich parkietów
spuści się po 2 minutach i chooj z tego twojego całonocnego seksu :D

Gość kasioaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w moją tzipę wchodzi Chór Aleksandrowa i wykonuje Kalinkę 😴

kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Widocznie inni są tak zacofani że nie rozumieją że kobiety też mają swoje potrzeby, zrób to z tym bachorkiem ale jeśli on tez tego zechce skoro nie był nigdy z kobietą, a Ty chcesz go schlać i być jego pierwszą na silę to to nie jest zbyt dobry pomysł.

heh no przecież na siłę na niego nie wejdę ;) ale wątpię żeby się oparł ....jestem raczej atrakcyjna i widzę że mu się podobam z reszta to tylko 2 lata różnicy ... a chłopak jest naprawdę super przystojny więc to nie jest tak że dała bym każdemu co by się nawinął :O

Gość kasioaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yem coupę :classic_cool:

Gość pani dobra rada
Nie przejmuj si gadaniem forumowych pryegrańtzów. Zruchaj go i się niczym nie przejmuj. Poza tym wyświadczysz mu jeszcze przysługę rozprawiczając go. Inaczej pewnie po skończeniu 25 lat znalazłby się na kafe i płakał, że nigdy nie trzymał kobiety za rękę :D A więc ja jestem za tym, żebyś spełniła ten dobry uczynek. Chroń kafe przed napływającymi prawikami :P

Gość pani dobra rada
Wszystko jedno. Małe bzykanko na pewno mu nie zaszkodzi, tylko raczej będzie miało zbawienne skutki :classic_cool:

Gość pani dobra rada
I tak trzymaj :classic_cool: Może być też tak, że on też nie będzie wiązał z tym żadnych nadziei, i będzie traktował to tak jak Ty. Czyli jako seks bez zobowiązań.