Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumtralalabum

Tomografia chcą mi zgolić włosy !!!!

Polecane posty

Gość bumtralalabum

Witam Was, czy potrafi ktos odpowiedziec na moje pytanie ? Mam przedłuzone włosy metodą micro-ring a lekaz kazal zrobic mi kontrolna tomografie glowy( rok temu mialam wypadek ) i nie wiem co robic :( micro ringi to sa takie miedziane obrączki wylozone sylikonem i pomalowane jakas farba (pod kolor wlosow). Pytanie brzmi czy tomograf powyrywa mi wlosy ? tomograf to chyba taki wielki magnes i jak mi wydrze te kłaki ? Szkoda mi ich sciagac bo troche to przelduzanie mnie kosztowalo... Jak tomograf komputerowy działa na metal?

Gość szuszka
Dobrze kombinujesz:) Niestety będziesz musiała się pozbyć przedłużanych włosów. Wiem,że to przykre, szczególnie jeśli zapłaciłaś za nie dużo pieniędzy:( Nie masz jednak innego wyjścia ...W końcu zdrowie jest najważniejsze, prawda? Jeśli będziesz musiała mieć regularnie robiony tomograf to raczej nie opłaca ci się znowu przedłużać włosów

a przedluzenie na micro ringi jest odnawialne, jak sciagniesz wlosy to potem mozesz zaczepic te same ponownie:)

Gość ojojojoj11111111
oo dobry temat tez mam przedluzone wlosy ta metoda.. naszczescie nie zapowiada sie na tomografie.. hmm... ale nie daj Boziu jakis wypadek czy cos tfu... to ciekawe co wtedy ? jestes nieprzytomny... wlosy ida pod nozyczki chyba...:O...? niedlugo zbliza sie termin podciagania wlosow ale chyba nie bede ich podciagac tylko sciagne calkowicie :x swoje i tak mam dlugie :)