kokocz88 0 Napisano Sierpień 9, 2010 mam do sprzedania kilka ładnych bluzeczek takich firm jak H&M, Primark, E-sprit, promod. Rozmiar S, jesli bylybyscie zainteresowane zostawcie swoj e-mail w tym temacie a ja przeslę wam zdjęcia. Ubrania są uzywane ale w idealnym stanie. Sprzedaje juz od 1zł od sztuki. Rozmiar S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alcyś Napisano Listopad 4, 2012 Mam do sprzedania sporo ubrań. Wszystko jest na moim blogu: http://wyprzedaz.blogspot.com/ Pozdrawiam. ; 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna mala wredna ;))) Napisano Listopad 4, 2012 nie, no rewelacja :D "firmowe" ubrania jak nie wiem co :D haha ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do kokocz Napisano Listopad 4, 2012 A jakie to ciuchy? Masz maila,podasz mi to wyśle swojego,bo nie chce tu podawać,dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość migoto Napisano Czerwiec 26, 2014 CHCESZ CZEGOŚ WIĘCEJ?! Wielka wyprzedaż szafy. Ubrania nowe i używane. Super stan. Modne wzory i kolory. Znane marki. Zapraszam allegro bądź stylistka użytkownik migoto1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach