Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CelynQa

Chciałabym zostać tancerką GO GO

Polecane posty

Gość Anastazjaag
Ja jestem i zarabiałam 6 - 8 tysięcy na miesiąć.. ale w klubie go go chodzi o to żeby się jednak rozebrać ; ]

Jesli lubisz i potrafisz tańczyć. Jesteś odważna, towarzyska i wesoła szukamy właśnie Ciebie. Poszukujemy tancerek do nowego clubu go-go HOT HOUSE w Gorzowie Wlkp. Zapewniamy wysokie zarobki, pracę w miłej atmosferze oraz możliwość zakwaterowania. Jeśli jesteś zainteresowana zadzwon,Tel: 696 996 999.Zapewniamy przeszkolenie dla Pań które zaczynają .

Gość bbfbfbbfsss
Ja kiedys natrafilam na ogloszenie, gdzie potrzebowali tancerki, nawet bez doswiadczenia... I wiecie co? Praca polegala nie tylko na tancu... z samego tanca nie mialo sie nic ! Uswiadomila mnie wlascicielka, ktora w sumie sama tanczyla. Powiedziala, ze faceci placa jej jako szefowej za mozliwosc obejrzenia tanca, ale tancerka nie ma z tego nic. dopiero w kabince, gdzie sie tanczylo dziewczyny proponowaly facetom masaz oralny, reka badz opcje, gdzie facet moze je pomacac-i za to w kabince braly pieniadze dla siebie. Oczywiscie te stawki za kazda usluge byly ustalone wsrod wszystkich tancerek na takim samym poziomie. Stosunek plciowy byl zakazany. Po wysluchaniu tego az goraco mi sie zrobilo ! Podziekowalam, wyszlam i wiecej tam nie wrocilam... U mnie w miescie ostatnio pojawilo sie wiele ogloszen do salonow masazu-przyjmuja panie w wieku 18-30 lat, zadbane, z figura,nie wstydzace sie nagosci, ktore umieja tanczyc i masowac-masaze wszelakie plus masaz narzadow intymnych... Moja znajoma mowila, ze pracuje w klubie dla dzentelmenow, gdzie tanczy w rewii. Ale powiedziala, ze klient moze sobie zazyczyc tez taniec tylko dla siebie. Ona z tych tancow tez za wiele kasy nie ma, ale za to, co zaproponuje klientowi i skasuje go.

Gość clubs.warsaw
Jesli nadal chciałabyś pracować w Warszawie, TYLKO jako tancerka, bez żadnego ocieranie się o klientów czy kabin, napisz na clubs.warsaw@wp.pl

Gość Anastazjaag
Ja osobiście tańczyłam w Cocomo, Pruderii a teraz tańcze w kabaret ewan. W tych klubach jest tylko taniec i nigdy nikt nie kazał robić mi nic więcej, a wręcz przeciwnie.. było to zabronione.. A w pruderii jest nawet monitoring na prywatnym tańcu więc nie musisz się o nic martwić. I masz płacone za prywatny pokaz. Taniec kosztuje 100 zł w Cocomo i Pruderii w tym że W każdym klubie masz inny procent od tego. W Cocomo 50% a Pruderii 70% w Kabarecie masz 100 zł ; )) ale taniec jest droższy (150zł)

do Anastazjaag : Czy moglabys cos wiecej napisac o pracy? Czy za samo bycie w klubie tez dostajesz jakas stawke podstawowa? A do tego dochodzi kasa z prywatnych i z drinkow? Pytam, bo sama chcialabym podjac taka prace.

Gość Stephan
Jak jesteście atrakcyjne to mógłym się postarać gdzieś was wkręcić do klubu. Ale wiedzcie o tym że chyba nawet 100% dziewczyn pracujących w takich klubach potajemnie umawia się z kliętami na sex. Chyba że znajdą jelenia co będzie wyda 2tys na sam taniec... kase w klubach masz głównie od nakręcania kliętów na pieniedze... Ja mam ciekawszy i (bez zadnych zbliżeń) pomysł na spore pieniądze potrzebował bym do tego okolo. 3-4 atraktyjnych Pań pasjonujących się tańcem. Purplehaze@spoko.pl

Cześć, mam na imię Klaudia i jestem tancerką w klubie go-go "Kleopatra"w Nowym Sączu. Szukamy dziewczyn chętnych do pracy w naszym klubie. U nas dziewczyny tylko tańczą, to nie jest agencja towarzyska. To ekskluzywny klub w którym można bardzo dobrze zarobić. Mamy mieszkanie w pobliżu klubu. U nas będziesz bezpieczna. Jest to praca, która łączy przyjemne z pożytecznym, mam na myśli to że przychodzisz do pracy i czujesz się jak na imprezie czyli tańczysz,i tańcząc zarabiasz i rozmawiasz z klientami umilasz ich czas w klubie . Nie musisz super tańczyć u nas się nauczysz. Przyjedziesz do nas , a pokażemy Ci jak zarobić duże pieniądze. Więcej szczegółowych informacji po nr.telefonu 697 774 444 w godzinach od 9-13 jeśli nie odbiorę to oddzwonie lub na adres clubkleopatra@op.pl

Gość dzo_ana
Nie potrzebujesz zbyt wielkiego doświadczenia w tej branzy tak naprawde jeśli czegoś chcesz to szybko sie możesz tego nauczyć. Pracuje w takim klubie od jakiegos czasu i rozmów z facetami wiem iz nie musisz wykonywać na róze nie wiadomo jakich akrobacji nicym wystep w cyrku. Wazne zebyś potrafiła swoja osoba mimika twarzy ruchami ciała rozpalic w mezcynie zmysły doprowadzic go do szalenstwa. Pracuje w jednym poznanskich klubów i tak np nas jest wsystko legalnie masz umowe o prace jestes w stanie zarobic duze pieniadze ale zalezy to takze od Twoich checci kluby zazwyczaj nie oferuja wysokiej dniowki waha sie to w granicach od 0 zł do 100 zł plus % z drinków i tanców. Np w klubie w którym ja pracuje mam 50 5 z kazdego drinka czyli jesli gosc postawi mi drinka za 150 zł to mam 75 dla siebie, jezeli chodzi o taniec prywatny który kosztuje 100zł mam z niego 60 zł dla siebie. Zadawalamy facetów tancem i mozliwoscia rozmowy nie mswiadczac usług dodatkowych. Pewnie wiekszosc klubów oferuje nocleg ja od klubu mam zapewniony nocleg w ogromnej willi z basenm, sauna, solarium, bilardem czyli mam swoj mały pałac:) jesli byłabyś chetna to po prostu sie do nas odezwij info@deep-gogo.pl

Witam. Poszukuje tancerek i hostess do pracy w night clubach w Bialymstoku i Sopocie. Zapewniamy darmowe zakwaterowanie, bardzo wysokie zarobki. Praca jest legalna, bezpieczna, polega tylko i wylacznie na tancu i rozmowie(tancerka), rozmowie (hostessa). Wysokie prowizje za konsumpcje. Pozdrawiam:)

Gość gość
Cocomo twór Event to to oszukanska firma.

Gość Mari1230
Witam serdecznie, Jeżeli ktoś wchodząc na ten wątek forum rozważa rozpoczęcie pracy w charakterze tancerki to zapraszam serdecznie do kontaktu. To od Ciebie zależy w którym mieście chciałabyś pracować. Obecnie posiadamy 20 placówek w całej Polsce. Gwarantujemy zakwaterowanie, lekcje tańca, lekcję języka angielskiego i pieniądze, jakich nigdzie indziej nie zarobisz za sam taniec. Nie musisz mieć doświadczenia, wszystkiego Cię nauczymy usmiech.gif Chcę jedynie podkreślić, że w naszych klubach nie świadczymy usług seksualnych. Ważne, aby ta kwestia była jasna. Zapraszam do kontaktu: marta-rekrutacja@wp.p

Gość gośćVideomodelka
Może chcecie popracować jako Videomodelka? Zarobki bardzo dobre, od 5.000/mc, a praca bezpieczniesza, w kameralnym studiu www.videomodelka.com.pl

Witajcie, Jeśli faktycznie choć niektóre z was chciałyby spróbować pracy w klubie go-go (w klubie, nie agencji towarzyskiej!) to poszukujemy aktualnie dziewczyn do Krakowa - hostessy, promotorki i tancerki oczywiście :) O wszystkie szczegóły możecie pytać - chętnie odpowiem a.mincewicz@b-vip.pl

Gość gość
Jeśli któraś w Pań poszukuje pracy jako tancerka striptiz, gogo lub hostessa. Zapraszamy do skorzystania w usług www.karakara.pl Oferujemy pracę w prestiżowych klubach nocnych za granicą. Wszystkie kandydatki muszą mówić co najmniej w j. angielskim. Doświadczenie nie jest wymagane, ale jest mile widziane. Ważna jest pewność siebie, charyzma i fakt, żeby kandydatka była elegancka, ponieważ "reprezentuje" klub. Uwaga! Tancerki/Hostessy nie świadczą usług seksualnych. Jest to kategorycznie zabronione!

Gość gośćTT
Znany i lubiany klub nocny Sapphire Gentlemen's Club w centrum Krakowa poszukuję atrakcyjnych dziewczyn, chcących zarobić bardzo fajne pieniądze w krótkim czasie. Ze swojej strony możemy zaoferować atrakcyjne wynagrodzenie w formię tygodniówek, umowę zlecenie, elastyczny grafik i pracę w przyjemnej atmosferze. Aktualnie poszukujemy dziewczyn do pracy w charakterze: -Promotorki Klubowej ok 1000zł/tydzień -Hostessy ok 2000zł/tydzień -Tancerki poledance ok 4000/tydzień Rozpatrzymy każdą kandydaturę, odpowiem na wszystkie pytania Proszę o kontakt telefoniczny: 608766559 lub mailowy praca@sapphire-club.pl

Gość gość
chce zstac striptizerka ale niewiem czy moge bo muj hwopak bendzie zly jak skórwesyn

Gość gość
chuj wam w d**e wy k***y zaprute