Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CarryBr

Dziewczyny jakie tabletki ant. poprawiły Wam cere?

Polecane posty

no właśnie, dobry temat...ja nawet po dianie nie widze spektakularnych efektów :O...

Gość kasulkananx
novynette (nie wiem czy dobrze napisalam) jak je bralam nie mialam pryszczy a wlosy moglam myc raz na tydzien...

Gość CarryBr
kasulkananx a jak sie po nich czułaś? Ile czasu je brałas?

Gość CarryBr
No dziewczyny tylko tyle:(

Gość kasulkananx
bralam rok , czulam sie pierwsze 3 miesiace nie specjalnie... pozniej juz ok. ale odstawilam i mam to co przed braniem + cykl mi sie rozje....

Wiesz co dokładnie nie wiem jak to jest ale opisze Ci historie mojej siostry. Miała 18 lat i zje... cere, włosy, cykl. Poszła do gina i zapisał jej tabsy bo stwierdził ze w wieku 18 lat powinna miec cykl w normie. Brała je 3 lata bo potem poznała feceta :) Teraz ma 23 lata (2 lata temu przestala brac) i tak dostala na twarzy straszne syfy, kłaki na tłuste i musi codziennie myś i do tego okres raz co 50 a raz co 15 dni. (to trwa juz 2 lata) Teraz nakłania żeby ludzie nie brali bo to straszne świństwo

Gość ale jakby nie przestala brac
to nadal mialaby extra cere ? no nie?

kazda inaczej reaguje na tabletki ! kolejny temat, w stylu jak sie czujecie po cilest, yaz itd.. urosly wam po nich piersi? No litosci...jedna bedzie po yasmin krwawic, drugiej urosna cycki, trzecia bedzie miala tradzik, a czwarta przytyje. Po yaz jedna bedzie mial piekne wlosy, drugiej polowa wypadnie, trzecia bedzie miala piekna cere. Jak to ma ci pomoc skoro kazda kobieta inaczej reaguje ?

Czy ja wiem extra cere? Może miała tego mniej ale napewno nie miała cery idealnej. Sama mówi ze przez to że brała po prostu przeniosła sobie dojrzewanie na wiek 21 lat a mogła to przezyc majac 18 :) Nie wiem jak to bedzie u ciebie