Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko adopcja i adopcja

Koteczka do adopcji

Polecane posty

Witam Mam pytanie Dlaczego większośc kotów na aukcjach jest tylko do adopcji Chciałam przygarnąc mała koteczkę Dziecko o niej marzy Mamy warunki i mozemy sobie na to pozwolic Nie chce jednak wydawac kilkuset złotych ani tez podpisywac zadnej umowy adopcyjnej Po co ta umowa Nawet o dzieci sie tak nie dba jak o zwierzeta Kocham zwierzeta i szanuje ale adopcja to juz przesada Niestety nie moge wybrac sie do schroniska zreszta zalezy mi na malym zeby go jeszcze nauczyc manier :)

nie kupuj, jak chcesz przygarnąć a w schroniskach bywają również małe. poszukaj w gogle są rozne strony gdzie ludzie zamieszczają ogłoszenia i poszukaj w swoim regionie.

no własnie nie chce kupic bo nie lubie jak ktos robi interesy na zwierzetach Zalezy mi na zwykłym kociaku dachowcu W schronisku serce by mi pekło i pewnie tam tez wymagaja umowy adopcyjnej Tyle sie pisze o usypianiu kotów ale jak potrzeba to nie ma :)

Gość wieśkaaa
Zajrzyj do gazety codziennej, tam niekiedy pojawiają się ogłoszenia: oddam w dobre ręce. Poszukaj tez w Topie, Sufler itp

a co Ci szkodzi podpisac taką umowę, zobowiązuje ona tylko do tego żeby dobrze traktowac zwierzaka i zapewnic wszystko co potrzebne. poszukaj w necie jest pełno ofert "oddam kotka' zalezy tylko czy w twoim regionie znajdziesz takową.

Gość szukam koteczki malutkiej
a czytałas taka umowe adopcyjna ? Bo ja tak :D Dlatego nie podpisze . Poszukam w gazecie codziennej O tym nie pomyslałam Dzieki za pomysł A mój region to Warszawa :)