Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azul23

jestem mlodym mezczyzna i nie moge szczytowac

Polecane posty

Gość azul23

Witam! Jestem mlodym mezczyzna, podczas stosunku z moja partnerka nie moge 'dojść'. Tak bylo od poczatku, moglem kochac sie bez konca, bez upragnionego orgazmu. W koncu zmuszalem sie do wytrysku(po uplywie jakichs 20 min) poprzez spiece calego ciala(wymuszony orgazm nie jest jednak tak przyjemny, oraz spinanie sie jest dosc meczace), jednak gdybym tego nie zrobil moglbym kochac sie chyba bez konca. Czy ktos mial kiedys cos podobnego? Chce zaznaczyc ze nie jestem bardzo doswiadczony w tych sprawach, robilismy to z partnerka tylko kilka razy.

sprubujcie moze sexu oralnego? niech sprubuje ci dorze zrobic lodzika ; D Moze pomoze ; ) Albo przestudiujcie kamasutre? A moze poprostu jest to wynikiem tego ze za mozno sie denerwujesz podczas stosunku ?

Gość azul23
mysle ze nerwy nie maja z tym nic wspolnego, zawsze bylem wyluzowany. Dzieki za rade:)

Gość fjhnrtfyjhn
Kinga3609--A Ty analfabetko SPRÓBUJ nauczyć się ortografii

Gość myślę że jesteś
pedałem:classic_cool:

Gość Ludmiła88
Ciesz sie moj dochodzi po 2 minutach

Gość azul23
jestem poczatkujacy, moze i powinienem sie cieszyc, ale moja partnerka chce bym juz konczyl po jakims czasie a ja nadal nie czuje ze to 'ten moment'.. wiec chcialbym to jakos przyspieszyc..

odwieczny problem młodych chłopców, bo za szybko szczytują ;) także ciesz się poniekąd, że możesz trochę dłużej :)

heh.. posłuchaj. Miałam kilku partnerów prawiczków i ciagle problem z ich orgazmem. Po prostu nie potrafili dojść. Myślę że to problem masturbacji- zbytnio przyzwyczajeni do własnej ręki nie odczuwaja doznań podczas stosunku. Wszyscy po kilkunastu próbach i moich prośbach by na 3 dni przed spotkaniem powstrzymali się od samodzielnego gmerania przy rozporku dochodzili normalnie. Kwestia przyzwyczajenia. Podczas masturbacji ty jesteś szefem, ty zwiększasz lub zmniejszasz tempo, tarcie itd. C**** ma to do siebie że staje się wilgotna a soczki powodują zmniejszenie tarcia- to moze być powodem tego że nie odczuwasz satysfakcji podczas stosunku. Oral tu niewiele pomoże

wnioskuje po nicku, ze masz 23 lata. Pewnie bardzo przyzwyczailes sie do swojej reki(pisze powaznie) i jej twardosci i trudno ci dojsc w innym waunkach, jake na pewno stwarza pochwa. radze po prostu przez miesiac nie bzykac sie, ani nie ejchac na recznym(nie ejstes przypadkime uzalezniony?:P)

Gość azul23
mam 19 lat:) watpie ze uzaleznilem sie od masturbacji, im bylem starszy tym robilem to rzadziej, nim zaczelismy robic 'to' masturbowalem sie raz, dwa razy w tygodniu. Ale przywzwyczajenie do reki moglo zrobic swoje faktycznie.. Nie patrzylem na to z tej strony:D ale fakt, wole niemoc dojsc, niz dojsc po minucie:)

Gość wilczekm
co ty wspinaczke wysokogóska uprawiasz?

Gość azul23
tak, jestem alpinista