Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

19letnia niunia

Smutno, smutno, smutno... ;(

Polecane posty

mi,bo dziś był 1.dzień w pracy po 2-tyg.urlopie i znów musiałam zostawić synka z tą zołzą...

Gość shhaka
nat4 - z teściowa?:D

ta tylko gdzie :( siedzę w domu całe wakacje praktycznie moja najlepsza kumpela nie ma juz dla mnie czasu (dziecko, mąż itp) kłócę się często z chłopakiem i myslę o tym niespełnionej starej miłości :(

Byłam z chłopakiem jakiś czas temu razem ale rozstalismy sie i to z MOJEJ WINY!!! Ja go kocham nadal... ale on nieodwzajemnia tego uczucia

no,chodzi o teściową,mały ma 2 lata i jak ja wychodzę z domu to ona na moje miejsce ze swoimi bedami oczywiście i tak se śpi.........aż mały obudzi się na mleko.Potem ona bierze go do łóżka(bo mały śpi w łóżeczku) i śpią sobie dalej.Jestem wdzięczna z jednej strony,że mogę zarabiać,ale czy warto poświęcać taką przyjemność dla paru groszy???to jest smutne!

Under Twenty wiem coś o tym... mówią że najlepszym lekarstwem na starą miłość jest nowa miłość... w praktyce jednak to inaczej wygląda :(

Gość Dżustyna
Nowa miłosć? Nie sadze... teraz poznalam fajnego chlopaka... no i jesteśmy parą... tyle ze ja go nie kocham :( kocham tego innego...

nie klocic???? ale ten duren sam prowokuje klotnie dzisiaj np napisalam mu jak zawsze 1 sms a on mi odp po pol godz bo gra na komp. Napisalam czemu tak pozno mi odp a on na to 'no i?' Noż kur... myslałam że mnie szlag trafi a na koniec ze to moja wina :O

Gość dołaćzę do tematu
bez sensu nawet wam odpisywać...i tak same zejdziecie na dno i mam andzieje że same dojdziecie do wniosków :-(

dołaćzę do tematu >> no wiesz co... zbulwersowałaś mnie kobieto :O Smutno mi też z innego powodu... mianowicie ten debil (czyt. my boyfriend) nie pozwala mi spać bez bielizny. :O Mam pidżamę ale nie, dla niego mam mieć stanik (który mnie uwiera w srodku nocy wiec i tak go zdejmuje) i majtki. Mam tego dosc ! Nie mogę nawet spac tak jak mi sie podoba!

Gość dziewczę z kaffffffffe
Niunia ale masz problemy :o

Śliczna? Chciałabym... mam prawie wszystko, pieniadze, kochanych rodziców co tylko chce ale brak mi prawdziwego szczęścia, radości z życia... prawie codziennie płaczę czasem bez powodu