Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,pytanie,,:)

Ile kosztuje prywatne ubezpieczenie medyczne?

Polecane posty

Gość ,pytanie,,:)

Jestem nieubezpieczona, nfz-a nie mam , nie wazne czemu :classic_cool: ile kosztuje prywatne ? czy w razie wypadku przyjedzie po mnie karetka? glupei to ,ale mnie dreczy...

Gość wiktoriawika2
Warto pracować w firmie, gdzie wykupują pakiety medyczne dla pracowników. Można zawsze tę stronę https://zdrowiewfirmie.pl/pakiety-medyczne/ podsunąć swojemu pracodawcy. Być może zdecyduje się na takie rozwiązanie. Uważam, że to super sprawa.

Zajrzyj sobie na stronke lux medu, tam pakiet dobierzesz indywidualnie do swoich potrzeb. Ja np. jestem od początku bardzo zadowolona, zero kolejek i nerwów. Nawet sama prze internetowy portal pacjenta mogę się umówić na wizytę.

Gość Nina Kowalska
Zależy gdzie :) Ja też mam pakiet w Lux Medzie i jestem zadowolona. Portal Pacjenta to bardzo fajna sprawa, możesz umawiać się na wizyty online omijając kolejki. Do tego nie trzeba przychodzić po wyniki bo wszystko będzie zapisane w aplikacji.

Gość gość
Bardzo to sobie chwale wygodnie jest robić to przez ten portal, mogę sobie tez sprawdzić historię wizyt.

Gość gość
Na portal pacjenta dosyć często zaglądam bo ostatnio tylko tam zamawiam wizyty do lekarzy, fajna opcja, mi to się bardzo przydaje.

Gość gość
Ostatnio byłam na upiększającym zabiegu w szpitalu Puławska, świetna opieka, nowoczesny sprzęt. W takich miejscach miło jest przebywać pomimo, że to szpital :)

Gość Nina Kowalska
Wybrałaś już coś? Jeśli nie to w Lux Medzie polecam Ci pakiet Dąb - masz zagwarantowaną pomoc w razie nagłego zachorowania, nieograniczony dostęp do lekarzy specjalistów, kompleksową diagnostyke laboratoryjną i wiele innych udogodnień. Naprawdę opłaca się mieć taki abonament.

Gość gość
Jeśli chodzi o pakiety medyczne to teraz wiele osób je posiada. Nawet pracodawcy coraz chętniej oferują je swoim pracownikom. To jak są one ważne świetnie obrazuje oferta grupy Lux Med. Teraz nie tylko korporacje czy duże przedsiębiorstwa mogą zapewnić pracownikom takie pakiety, ale również mali i średni.

Gość wiolka

wiem, u nas to weszło teraz, jestem na zwolnieniu a jak wrócę to się dowiem bliżej gdzie nam te pakiety wykupili

Gość studzia

Pracuję w sklepie i u nas jest medicover, masz w tym badania okresowe, lekarza medycyny pracy, rodzinnego itp, to wygoda dla pracodawcy i pracownika bo książeczki sanepidu zawsze są aktualne i podbite na czas a my nie musimy się błąkać i czekać w przychodniach a do tego płacić za wizyty