Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krucafuks

Płaszcz. Brać?

Polecane posty

Gość ale jest piękny

Hmm ja bym powiedziala, ze ten plaszczyk fajnie by lezał, ale na wysokiej kobiecie... A mierzyłaś go? Jak tak i dobrze sie w nim czujesz to nie ma nad czym sie zastanawiac ;)

Gość płaszcz super
do tego koniecznie szpilki-bo jesteś niska, kolorowa apaszka i torba ożywią całość-bierz:)

Wg mnie z blond włosami może wyglądać ładnie :) Ale lato jest, co Ty już o zimie myślisz? :P A Debenhams ma całkiem niezłe staniki. Interesowałaś się może? ;)

Gość esteeeeeee
plaszcz ladny, ale jezeli jestes niska to polecam taki do kolan, ja kupowalam w banana republic (jest jestem niska 163cm) - na Regent Street w Londynie, plaszcze kosztuja 140 funciakow , ale warto. Z Debenhama masz kiepska jakosc :( poza tym tak dlugi plaszcz bedzie Cie jeszcze bardziej skracal. do wlosow blond pasuje jasny - jak najbardziej :) nie bedzie sie zlewal.. a jak tak Ci to przeszkadza to mozesz zalozyc jakas apaszke/szal w kolorze i bedzie ok :)

Gość krucafuks
Nie mierzyłam, bo w Debenhamsie nigdy nie moge utrafić małych rozmiarów- dlatego przez neta. Myśle o jesieni, bo kurcze zawsze z gołym tyłkiem zostaje... Staniki czesto tam kupuje(mam "nietypowy" rozmiar 60DD).

Gość krucafuks
A niech tam, biore. Jak będzie za długi, albo za duzy to zwróce najwyżej.