Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad_girl..

Smutno mi i źle

Polecane posty

Gość sad_girl..

Ojciec mi dzisiaj powiedział,że ważę 2 razy tyle co on (nie jestem gruba,54 kg przy 165 cm,chciał mi tylko dokuczyć tą hiperbolą),a matka,że jak nie będę kontynuować studiów to mam sie wynosić z domu :O Tylko że ja nie mam dokąd iść... Musialam sie trochę wyżalić...

Gość niedługo_on
gratuluje rodziców. Dla pocieszenia powiem ci tylko ze ich sie nie wybiera.

Gość Lilly Evangeline*
pewnie są prostakami i chcą byś ty nie podzieliła ich losu, tylko nie potrafią tego delikatniej wyrazić:)

Gość sad_girl..
No ojciec tak,ale nie wiem dlaczego się na mnie wściekł,poszlo o to,ze chciał żebym z nim coś przeniosła,a ja powiedziałam,ze nie udźwignę,Czy to moja wina?Ale matka ciągle każe mi sie wynosić,nie moze mnie już znieść w domu,a jak już jestem,to muszę robić co ona chce.Nawet usilnie szuka mi faceta,bo liczy,że wyjdę za mąż i wreszcie mie się pozbędzie :O

Gość sad_girl..
Chodziło mi o to,że ojciec miał zły dzień. A prostakiem sama jesteś :O

Gość Lilly Evangeline*
a co, jest gentelmenem skoro tak się do córki zwraca?:O🖐️

Gość Jose Mourinho
Nie przejmuj się tak . Pewnie mieli zły dzień i oberwało się niestety Tobie . I Tak na pewno Cię kochają i Cię z domu nie wyrzucą tylko chcieli Cię jakoś zmotywować a tak naprawdę się bardzo boją o Ciebie i Twoje bezpieczeństwo . Głowa do góry Pozdrawiam

Gość sad_girl..
Chyba nie wiesz co znaczy słowo prostak :O matka o wiele gorzej do mnie mówi,ale nie przejmuję się tym,bo jestem przyzwyczajona.Ale ojciec rzadko jest dla mnie chamski,a tym razem wcale nie miał powodu i dotknął mojego czułego punktu,doskonale o tym wiedząc.A zawsze mnie przekonywał,że nie jest za gruba jak się odchudzałam. Co do matki,to nie przejmuję sie tak bardzo samym gadaniem,tylko boje sie,że naprawdę będę musiała się wyprowadzić :O

Gość Tęsknię !!!
prostak, to mężczyzna prymitywny, zachowujący się w sposób niekulturalny, chamski, prostacki --- pasuje? następnym razem powiedz mu żeby do ciebie tak nie mówił, bo jest ci przykro albo się rozpłacz. Swoją drogą mogłaś ruszyć tyłek i pomóc tacie:P

Gość sad_girl..
Super argument-płacz :O Nie mam 5 lat.A napisałam już,czemu nie pomogłam.Nie zrobilam tego z lenistwa,po prostu nie dalam rady.A pracowalam z nim już o tygodnia.I nie tylko ja byłam do dyspozycji.

Gość sad_girl..
Nie jestem pewna,czy tylko słowa.Moja matka jest nieobliczalna i zawsze chce rzadzić,naprawde chyba mogłaby mnie wyrzucić.Toleruje mie tylko wtedy,gdy robię to co ona chce :O

Gość sad_girl..
No widzisz,a mój ojciec zasugerował,że ważę ze 140 kg :O Ciekawe jakby się poczuł jakbym teraz zaczęła sie głodzić i doprowadziła się do jakiejs choroby :O

A nie chcesz już studiować? Jak nie chcesz, a wolisz pracować, to zawsze możesz wynająć sobie pokój za 500-600zł. Ale chyba mama by cię nie wyrzuciła pod most? Chyba by zmiękła jakbyś wystawała u nich pod oknem?