Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam 23l

za ile kupić pierścionek zaręczynowy i jak go weczyć??

Polecane posty

jest mozliwe mozecie nieumiejetnie odczytywac swoje potrzeby, moze byc tak ze ona np. bedzie potrzebowala codziennie a ty tylko raz w tygodniu i predzej czy pozniej dojdzie miedzy wami do klotni, moze tak byc ale nie musi. Ja jestem z moim od ponad 7 lat od okolo 4 lat wspolzyjemy i jak mam porownac poczatki do ego co jest teraz to jest o niebo lepiej dlugo czasu uplynelo zanim poznalismy swoje ciala i naucyzlismy sie dawac rozkosz w taki sposob by bylo dobrze. Ja nie jestem specem od tych spraw za 2 tygodnie wychodze za niego za maz ja jestem jego 1 partnerka seksualna ale dziewczyna 3 a on moim pierwszym pod kazdym wzgledem

Gość taki tam 23l
odbiegliśmy od tematu, ponawiam pytanie zasadnicze, jakie macie doświadczenia jeśli chodzi o zaręczyny, jak to było z wami....?

ten temat jednak jest troche zwiazny z tym bo zareczyny oznaczaja w niedalekich planach slub a slub wspolna przyszlosc a jak nie zgracie sie w lozku choc to glupio brzmi w zyciu tez wam sie nie bedzie ukladalo pomimo tego ze wiele osob mowi ze to nie ma wplywu otoz ma i to bardzo duzy(ale nie najwieksze)

Gość taki tam 23l
idelajda więc co proponujesz mam do niej pojechać powiedzieć: cześć musimy sie kochać bo nie wiem czy ci sie oświadczyć? tak to zrozumiałem, brednie jesteśmy (jestem) nienormalny??

wcale nie ale zanim wezmiecie slub warto byloby jednak sprobowac. Wcale cie nie namwiam do seksu teraz natycmiast. Sa rozni ludzie szanuje wasza decyzje ale tez wypowiadam swoja opinie od tego jest forum. A powiedz to byla waasza wspolna decyzja czy ktores z was to narzucilo?

Gość taki tam 23l
Ona narzuciła pomysł czekania.... ale nie do ślubu

Gość taki tam 23l
dla zaspokojenia twojej ciekawości to czekam aż zrobi pierwszy krok, nie chce wymuszać tej sytuacji, raz chciałem i nic z tego nie wyszło, poczekam, warto

napewno warto, ona moze czekac az to ty zrobisz pierwszy krok, ale skoro mowis z ze raz probowales i nic z ego nie wyszlo. DObra ja ide spac bo w sumie to napisalm ci jak wygladaly nasze zareczyyny .Musze sie wyspac bo jutroz rana jade na przymairke sukni;-) Zycze wam duzo szczescia i oby te zareczyny byly tymi wymarzonymi

Gość taki tam 23l
dzięki za radę i też życzę szczęścia:)

dziekowac;-) A zreczyny zrob takie by pasowaly do was, ty najlepiej znasz swoja kobiete wiesz co ja wzrusza, co cieszy. Pomysl , przypomnij sobie o czym ona marzy moze uda ci sie choc troche przyblizyc jej marzenia

Gość taki tam 23l
dzięki! dobranoc

Gość defcwfsafsexfsexf
ja kilka lat temu dostałam pierscion ek za 980 zł teraz złoto podrożało o 100% więc tej klasy pierścionki sa za około 2 tys. Pierscionek zareczynowy kupujesz raz w zyciu wiec kup piekny, ale nie sugeruj sie tylko cena bo mozesz kupic i badziew za 5 tys. Musisz wiedziec co sie podoba Twojej przyszłej Żonie - czy kamienie typu szmaragd , szafir, czy brylanty? a może centralnie osadzony kamień otoczony diamentami? Jeden duzy czy wiele małych a może drobny, subtelny pierscionek? To jest bardzo istotne, ja dostałam duzy pierścionek ok. 4 gramy duzo szafirów i diamentów

Gość edex
Nie ważne za ile ważne jak - czyli prosto z serca. Zgadzam się z niektórymi przedmówcami proponującymi coś w odosobnieniu. Może połącz to z jakąś wspólną pasją ??? W Naszym przypadku to góry :) Całkiem fajne pierścionki proponuje Węc a do tego mają ciekawą ofertę na sesję narzeczeńską.