Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja uwazam

czy homoseksualisci uszanuja moj wybor, moje prawo do wolnosci??

Polecane posty

Gość a ja uwazam

nie jestem homo, aqle czuje sie osaczany przez bande zboczencow, chca tkiego spoleczenstwa ktoro bedzie akceptowalao powszechnie ich odmiennosc i nienaturalnosc, a czy ja mam prawo glosu?? czy moge nie chciec zyc w takim pokreconym swiecie?? jezeli chjca powszechnej akceptacji niech zbiora sie w jednym miejscu i stworza wlasny swiat, zamiast czerpac garsciami z mojego, zobaczymy jak dlugo przetrwaja, chyba znajda jakis sposob na rozmnazanie :P

Gość GeyParty
Przestań miśku, wszyscy jesteśmy równi:)

Gość a ja uwazam
nie pieprz, gej gejowi nie rowny wiec nie jestescie wszyscy rowni

Gość idź umyj okna
i się tak nie denerwuj bo żyłka Ci jeszcze pęknie;)

Gość a ja uwazam
homoseksualisci oczekuja uszanowania ich wyboru orientacji czy sa gotowi uszanowac moj wybor?? czy ma prawo zyc posrod ludzi gdzie nie ma homoseksualistow??

Gość dla pedałów są
równi: oni i inne zboki w rodzaju lesb, nekrofilów, pedofiliów i innych i homofobiczny zaścianek: reszta

Gość idź umyj okna
no ale to każdy tak ma tylko na coś innego ja nie toleruje kolorowych i biednych:D

Gość a ja uwazam
najprostrzy przyklad braku szacunku dla wolnosci wyboru ten topic nie jest przeznaczony dla gejow, wiec pytanie co gej tutaj robi?? nie szanuje wuboru innych, jezeli widze ze ktos nie chce mnei w jakims towarzystwie, usuwam sie, a co robi gej?? zada akceptacji geje!!! zbierzcie sie do kupy i zyjcie swoim zyciem, nikt wam tego nie zabrania

Gość Angela*.
A ty uwazasz, ze sobie wybrales swoja orientacje seksualna czy sie z nia urodziles? Uswiadom sobie, ze nie jest to kwestia wyboru. Z tym sie po prostu czlowiek rodzi. Masz prawo byc hetero, jak i oni mają prawo bychomo. Ich obecnosc w spoleczenstwie w zaden sposob nie ogranicza twojej wolnosci. Ze tak powiem znajdz sobie dziewczyne, przestan jechac na recznym i frustracje ci przejdą.

Gość a ja uwazam
problem nie polega na moej frustracji a na braku tolerancji , tak sie sklada ze w europie zachodniech najwiekszymiu rasistami sa mniejszosci narodowe(tzw kolorowii) podobnie sprawa ma sie z mniejszocia seksualna, hetero nie maja potrzeby obnosic sie ze swoja heteroseksualnoscia, a geje w czym sa lepsi?? a Ty droga angelo byc moze brandzlujesz sie na okraglo a moze jestes facetem, nie mam pojecia, co robie ze swoim zycie i czy ma kobiete czy nie ma to moj wolny wybor, a jaki ma to wplyw na moje postrzeganie swiata....? Ty tego nie wiesz ale twoja prostacka i powierzchowna ocena sytuacji swiadczy o braku rozsadku i wlasnej frustracji( chcesz poczyuc sie lepsza, spraw by inni czuli sie takimi jak ty) zalosna jestes kobieto...?

Gość Angela*.
Gdybyś czuł się ze sobą komfortowo, nie zakładałbyś takich tematów zatem Twoje słowa tutaj są wyrazem jakiejś frustracji. Ludzie, którzy spełniają się w związkach, w pracy czy też jakiejkolwiek pasji, nie wykazują się postawą pretensjonalną, którą ty prezentujesz. Mniejszości narodowe czy seksualne bywają przepełnione desperacją ale to ze względu na poczucie natpiętnowania przez takich ludzi jak ty. Zatem powstaje tzw. błędne koło. Twój pomysł z tworzeniem 'getta' dla homoseksualistów przypomina mi ideologię Hitlera. Zamiast się pienić, żyj i daj żyć innym. Znajdź sobie w życiu coś pozytywnego bo na razie sączy się z ciebie jad i gorycz. Prawdopodobnie potrzebujesz jeszcze trochę dojrzeć bo nie znasz realnych problemów w życiu. Idź na spacer, jest piękna pogoda - założę się, że żaden homoseksualista się na ciebie nie rzuci. Jeśli czujesz się osaczony to tylko przez własne kompleksy.

Gość Taka jedna jaaaa
a ja zgadzam się z autorem..to co się dzieje teraz na świecie jest nie do pomyślenia. Jesteśmy osaczani przez zbeczeńców i zwyrodnialców. Mało tego...większość z nich zajmuje ważne stanowiska i tak ciągnie jeden drugiego na powierzchnię.

Gość Taka jedna jaaaa
Angela- piszesz o dojrzałości...a czym ona jest w Twoim odczuciu? akceptacją czegoś co nie jest do przyjęcia? akceptacją głupoty i tego co jest modne a nie koniecznie mądre?

Gość ewka bytom...
wrzucanie homoseksualistow i zboczencow/zwyrodnialcow do jednego worka to jakas skrajna glupota i ignorancja. ja czuje sie osaczona przez glupote i niewiedze takich ludzi jak powyzej :/

Gość a ja uwazam
Angela*. czy ty jestes adwokatem gejow?? wyrazam wlsana opinie i tak jak oni domagam sie szanowania moich przekonan, kto kim jest i co z kim robi nie interesuje mnie, a mniejszosc wymaga odemnie zaakceptowania ich pogladow, mam wlasne wiec wymagania stawiane przez inny budza we mnie oczywista frustracje i odraze A na czym opieram wlasne poglady?? na wierze W Boga ktory nie toleeruje homoseksualnych zachowan, na logice, na braku dowodow wystarczajaco uzasadniajacych homoseksualnosc jako normalne zjawisko a nie chorobe psychiczna mam prawo miec swoje poglady tym bardziej oparte na silnej zdrowej argumentacji i mam prawo oczekiwac uszanowania ich tak samo jak ja szanuje prawo gejow do zycia, to nie to ze brak mi tolerancji, tolerowac nie oznacza akceptowac tym bardziej w moim towarzystwie , mam do tego prawo i mam prawo o tym mowic czyz nie tak??

Gość Taka jedna jaaaa
wrzucanie homoseksualistow i zboczencow do jednego worka to jakas skrajna glupota- a czy homoseksualizm nie jest określany mianem dewiacji i zboczenia? Moje podejście do tego tematu zmieniło się kiedy w czasie jednej z imprez organizowanych przez naszą firmę znajomy (który wcześniej był hetero) przespał się z jednym ze stylistów (gejem)...od tego dnia wszystko się zmieniło i sam później stwierdził:' zawsze myślałem,że gejem człowiek się rodzi a tutaj taka niespodzianka...alkohol,przystojny współpracownik i już nie jestem hetero'

Gość a ja uwazam
Taka jedna jaaaa mialem kiedys dziewczyne ktorej brat jest gejem rozmawialismy na ten temat kilka razy nie urodzil sie ztym, jak sam stwierdza TO GO KRECI a powodem jest uraz psychicxzny na tle seksualnym jakiego doznal bedac malym chlopcem gejem sie nie rodzi!! to spoleczenstwo prodyukuje gejow!!

Gość moskala
"A na czym opieram wlasne poglady?? na wierze W Boga ktory nie toleeruje homoseksualnych zachowan, na logice, na braku dowodow wystarczajaco uzasadniajacych homoseksualnosc jako normalne zjawisko a nie chorobe psychiczna" rozwalił mnie ten tekst czyli opierasz to na wierze w kogoś kogo obecność też nie została udowodniona...ale nieważne ahahahha a miej sobie poglądy takie a nie inne ale coś ci powiem - Polska powoli bo powoli się zmienia i NIC Z TYM NIE ZROBISZ. możesz sobie manifestować swoje prawo do bycia homofobem no i co z tego? żal się na forum, świat idzie do przodu. możesz się ciskać ale myślenie Polaków na różne sprawy cały czas się zmienia i stajemy się coraz bardziej tolerancyjny więc niedługo jeśli przestanie ci się podobać zastana rzeczywistość proponuje przelot na bezludną wyspę adios

Gość a ja uwazam
moskala tak sie sklada ze nawet nauka potwierdza istnienie inteligentnego Stworcy wszechswiata i dostarcza na to konkretne dowody, na naturalne pochodzenie homoseksualizmu nie ma dowodow!! na tym opieram mnoja argumentacje, a Ty na czym, na wysmiewaniu?? tak sie sklada ze swiat idzie do przodu, fak nie zmienie tego ale z przyjemnoscia bede obserwowal bol i cierpienie spowodowane zepsuciem , moje prawo wyboru to nieuczestniczenie w tym i nikt mnie do tego nie zmusi, nie potrzebuje uciekac na bezludna wyspe

Gość moskala
siła wyższa jak zwał tak zwał nie wyśmiewam ale wybacz - jakby każdy żył swoim życiem ten świat na prawdę byłby lepszy.zamiast wylewać frustracje na kafe zajmij się lepiej czymś konstruktywnym. dla ciebie to patologia - spróbowałbyś wyrazić taki pogląd np. w Szwajcarii czy Holandii to zostałbyś zlinczowany. są różne powody dla których osoby mają taką a nie inną orientację, niektóre przeżyły traumę p.gwałt inne już się takie urodziły. i mi nic do tego, poza tym że, szkoda mi ich, gdy słyszę że ktoś musi ukrywać i kamuflować całe życie z obawy przed wytykaniem palcami. żyj i daj żyć innym. na szczęście czytałam ostatnie sondaże dotyczące stosunku Polaków do homoseksualizmu napawają mnie pewnym optymizmem. i nie irytuj się tak bo ci się przedwczesne zmarszczki zrobią :D

Gość a ja uwazam
moskala to ciebie irutuje ten topic na kafe4 w innym wypadku nie zabierala bys zdania nie zyjemy w holandii tylko w polsce, ujemny przysrot naturalny grozi katastrofa, moskala jak bedzie wygladala twoja emerytura?? moze rzeczywiscie geje zaczna rodzic dzieci i poprawia statystyki:P tego im zycze:P:P:P jeszcze 1: odnosnie adoptowania dzieci przez pary homoseksulane, czlowiek jest tak stworzony ez do odpowqiedniego wychowania potrzebuje 2 osobnikuw odmiennej plci, w innym wypadku zostaje wychowany na kaleke emocjonalnego. przyklad?? dzieci z rozbitych rodzin, zawsze cierpia jako dzieci i jako dorosle osoby

Gość a ja uwazam
homoseksualizm jest uleczalny i to jest fakt naukowy

Gość moskala
nie irytuje, nudzi mi się w pracy a ty zapewniasz mi rozrywkę :D proponuję popracować nad tym ujemnym przyrostem naturalnym a o moją emeryturę się nie musisz martwić :> ciekawe co tacy ludzie jak ty zrobią gdy za ileś tam lat światopogląd Polaków się zmieni na tyle, że nie będziemy aż tak odbiegać od innych krajów jeśli chodzi o kwestie orientacji seksualnej i inne tego typu rzeczy , wtedy to bezludna wyspa jak nic :D tymczasem adieu idę poszukać jakiegoś bardziej rozrywkowego tematu

Gość a ja uwazam
glupie pytanie bede trwal przy swoim z natura nie mozna wygrac wiec przyszlosc pokaze jaki bedzie los homoseksualistow Kolezanko a sugesti zostaw moze dla tych ktorzy maja zamiar znich skorzystac, bo widzisz wylacznie czubek wlasnego nosa i nic poza nim, dlatego jakakolwiek argumentacja jest dla ciebie nie do przyjecia, nie masz wlasnego zdania tyl;ko to powszechnie uwazane za wlasciwe , ktoro w rzeczywistosci moze bardzo daleko rozmijac sie z prawda

Gość Ona jest pedalem
wlasnie sie dowiedzialem, ze dusza i Cialem ona jest pedalem