Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakierra

dziewczyny-swietoszki heeeeeeeeeeee co myslicie?

Polecane posty

Gość masakierra

W mojej klasie (3 LO) sa same dziewczyny-swietoszki. Oprocz mnie oczywiscie. One sa takie grzeczne i poukładane oh ah :D Nie chodza na imprezy do klubów, (jak w wieku 18 lat mozna nie imprezować???!!!), nie piją alkoholu...okazyjnie piwko :| fajek tez nie palą, o gibonach nawet nie wspomnę. Założe się ze są dziewicami choć niektore mają już chlopaka od 2-3 lat :D Bardzo zalezy im na ocenach hah 3 to juz dla nich maskara, palcz i lament !!! :D Jak mozna takim być? Co one wiedza o życiu nastolatki? GOWNO! Bo siedza w ksiażkach, a w niedziele zamiast odsypiać imprezy biegają do kościółka. A no i jeszcze ich wygląd to prawie zero makijażu ( w niektórych przypadkach w ogole) ogołem wygladają i zachowują się jak zakonnice. A sory zapomniałam, one czasem przeklinają :O SZOK !!! Co myslicie o takich cnotkach niewydymkach? Bo mnie takie wkurwiają niesamowicie!

Gość higoottii
Nic nie mysle.

Gość ktos0099
mysle ze ty wyladujesz w klubie na rurze, a one beda kims w zyciu

Gość urządzam mieszkanie
a co to są gibony?

Gość masakierra
Szczerze powiem, ze tanczylam już na rurze na dyskotece tak dla zartów :D wszytskiego trzeba w życiu spróbować

Gość urządzam mieszkanie
he he, teraz to tak się nazywa :)

Gość mariolkaaa
Jedyne co mnie w nich wkurwia to to, że są świętoszkami. (bo jestem anty-religijna) A tak to bardzo dobrze, że nie pala, pija ćpaja i sie ucza. Nie chleją itp. Będą kimś w zyciu. Z pewnościa pójdą na studia, znajda prace. A z tym makijażem to co cie to obchodzi, może są ładne bez make-upu i mają ładna cere, czasem oko pomaluja itp. Aha jeszcze z tymi cnotkami-niewydymkami. Może lepiej żeby sie puszczały???

Gość masakierra
wypowiadajcie się :D moze wsrod was też znajdzie się ktoś taki jak te świetoszki :P

Gość higoottii
co ci tak dupe ściska?

a może własnie tak wyglada życie nastolatki? normalnie? a nie dyskotekowo-pijacko-łózkowo? poprzedniczki mają rację - te normalne dziewczyny wyrosną na normalne kobiety, które osiągną w życiu to, co sobie zaplanują bo one planują przyszłośc i myśla o niej juz teraz a takim rozrywkowym pannom jak Ty pozostanie kelnerkowanie w knajpach i w sumie to samo w domach ;)

Gość masakierra
Tak studia.. dobra praca... i inne pierdoły a gdzie czas na rozrywkę? Na poznanie swiata nie tylko z tej dobrej strony? Jak dla mnie to jest chore, żeby się zachowywać tak ja one. A jak koledzy zaczynają temat seksu tak dla żartów to one nie wiedzą co powiedzieć i zbyt szybko się peszą...

Gość mariolkaaa
a myślisz, że jak zostały wychowane w katolickich domach, gdzie seks jest grzechem, jest bleee, brudny i w ogóle to zło to jak sie maja zachowywać. To wszystko wina rodziców. Ty masz szczęście, bo przejrzalas na oczy wiesz ze to jest normalne, naturalne. A one biedne beda czekac do slubu...

Gość nicea
A tam. Z resztą to co z tego że dziewczyna zostabie kelnerką każda praca jest dobra. Skończysz studia i co z tego? Dużo ludzi jest po studiach i zapierdalają przy byle czym troche rozumu ludzie. Życie to zabawa ale z umiarem.

Ale mam ubaw po przeczytaniu twojego tematu, autorko :D Wiesz, może te twoje koleżanki już uprawiają seks ze swoimi chłopakami, tylko nie uważają za obowiązek poinformowania cię o tym :P Mnie śmieszy młodzież, która bez alkoholu i papierochów nie potrafi się fajnie bawić, a jak już dziewczyna nie przeklina to jest jakaś dziwna ;) Zastanów się nad sobą, autorko, bo może ty się śmiejesz z nich a one z ciebie :P I rozluźnij poślady, dziewczyno :classic_cool:

Gość masakierra
przeżyłam sporo już, miałam trochę kłopotów nieraz, złe towarzystwo tez spotkałam.. i teraz wiem że drugi raz tego błędu nie popełnię, trochę się nauczyłam już jakie życie jest okrutne, potrzebne są w życiu takie przygody, dają one duzo do myslenia.

Gość urządzam mieszkanie
śmieszne są takie dziewczynki, jak Ty. co Cię obchodzą inne? a może słusznie tobą pogardzają i Cię to boli?

Gość masakierra
widzę że wszytskie tu przegrałyscie życie tak samo jak te świete pizdy heeeeee mozecie tylko żałować, potem narezkacie ze wasze zycie jest nudne i szare... nie dziwie sie jak nie umiecie prawidlowo korzystac z zycia. bye :*

Gość nie świętoszka
Wiesz co? Różnica miedzy nimi a tobą polega na tym, że one mając swoje własne uporządkowane życie na pewno nie przejmują się twoim zastanawiając dlaczego się kur... na lewo i prawo. Jak ktoś nie ma własnego życia i nie jest z niego zadowolony zakłada takie tematy jak ten, chodzi i jątrzy mówiąc, że inni maja gorzej od niego, choć w rzeczywistości jest odwrotnie... Propozycja dla ciebie: skup się bardziej na sobie, a będziesz szczęśliwsza. Bo tak naprawdę g... cię powinno obchodzić co robią inni. Każdy ma swoje życie i zrobi z nim co chce. Tyle...

Gość nicea
U mnie w szkole myślą że ja jestem cnotka nie wydymka a ja naprawde jestem taka jak każda nastolatka ale za domem lubie się zabawić ale w szkole to powaga poco mam być taka jak one wieczne popisywanie się gadanie na lekcji itd.

ja nie rozumiem co w tym fajnego palenie papierosów ... śmierdzą włosy ... z czasem zaczyna sie kaszel i zresztą choroby.... wydawanie kasy na nie ... juz lepiej sobie uzbierać na jakiś fajny ciuch. ale autorko narazie o tym nie myślisz bo mama da ... a co miech najmniej na fajki 40 zł trzeba wydać ...

Gość józia***
Młodość musi się wyszaleć a starość wygderać,takie jest życie.

Gość nicea
Tu nie chodzi o kurwienie poprostu lubi dobrą zabawe wszystko dla ludzi a wy zaraz ją wyzywacie miejcie troche kultury.

Gość asiazA
" wszystkiego trzeba w życiu spróbować " Taaak??? to wsadź sobie palec w d*upe i go obliż cwaniaro. Te laski napewno mają więcej oleju we łbie niż ty pustaku !!! Przynajmniej do czegoś w życiu dojdą ! A Ty będziesz handlowac na bazarku jajkami albo skończysz na ulicy jako prostytutka!!! " Bo siedza w ksiażkach, a w niedziele zamiast odsypiać imprezy biegają do kościółka. " ogarnij się dziewczynko bo nic sobą nie reprezentujesz w przeciwieństwie do nich ;) Jesteś zerem i śmię podejrzewać że kompletną lelaczką jeśli chodzi o naukę ;D hahaah To tyleee NARA GŁĄBIE !!

Przecież ona też wyzywa i nie toleruje ludzi, którzy są inni od niej :D Narkotyki, fajki, alkohol, co w tym fajnego? :O Sama niedawno pierwszy raz przesadziłam z alkoholem, miałam takiego kaca, że mam ogromny wstręt, sama myśl o alkoholu budzi we mnie odrazę, nigdy więcej! Papierochów też próbowałam, śmierdzą palce, żółkną zęby i bez tego świństwa nie mam śnieżnobiałej bieli na zębach :O Narkotyków nie próbowałam i nie zamierzam, jeszcze mam swój rozum. Więc można się bawić bez tych świństw i "korzystać z życia", ale zdrowo ;) I proszę się lepiej zająć własnym tyłkiem a nie czyimś :D