Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka do d.

Jestem beznadziejną matką

Polecane posty

Gość matka do d.

Nie chce mi się iść z dziećmi na podwórko.

Gość mama dziewczynki slicznej
ba ja tez jestem do dupy wychodze tylko wtdey gdy musze na spacery poza ogrod trudno chodze z nia do ogrodu tylko i zyje

Gość matka do d.
leń leniem, ale wczoraj też nie byliśmy bo lało cały dzień. Dziś ładna pogoda a mi się nie chce. Wyniosłam koce na balkon i pudła z zabawkami. Czy to się liczy jako bycie na powietrzu?

Gość też mama
pewnie, ze tak:) czy dziecko było markotne, uciekało z balkonu? płakało? było w samym słońcu jak na patelni? - jeśli nie, to było na dworze. A powietrze nie będzie inne niż kilka metrów niżej na asfalcie:)) A i ty byłaś szczęśliwsza, bo zamiast tracić czas na bezowocne spacery odpoczęłaś lub zrobiłaś coś w domu

Gość klara II
Bez przesady, matka ma w końcu prawo mieć gorszy dzień , żle się czuć i może do licha nie mieć czasami chęci na spacer, który i tak uprawia zapewne permanentnie. Po co te wyrzuty, ja zaobserwowałam, że i moje dziecko czasem woli balkon, swój pokój niż spacer pomimo dobrej pogody, widocznie chce od czasu do czasu pobyć dłużej w domu, bo spacery ma rzeczywiście często. Poza tym są sytuacje kiedy nie da się wyjść z dzieckiem, ja obecnie czekam na poród drugiego dzidziusia, mąż pracuje cały dzień, niestety chodzenie uniemożliwia mi ból, a upały przyprawiają o omdlenia. Mówi się trudno, co zrobić, jest to przecież sytuacja przejściowa.