Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nagamarysia4235235

NAGIE zdjęcia :(((.

Polecane posty

Gość nagamarysia4235235

Przepraszam za temat, ale tylko tym was można zwabić :classic_cool: :P Zastanawiam się nad trzema dietami: turbo, dukan i south beach. Która dieta byłaby najlepsza jeżeli nie mam nadwagi? Nie chce chodzić głodna i żeby nie była bardzo niezdrowa. Chce schudnać ok. 5 kg. Prosze poradzcie coś :) :*

Gość nagamarysia4235235
napewno wiele osób z forum chociaż jedną z tych stosowało, albo słyszało o niej od koleżanek itd...

ja nie znam zadnej-ale kilka osob z kaffe "uzywa "dukana z tego co kojaze...Po co chcesz schudnac skoro nie masz nadwagi? Ja marze zeby przytyc z 5-6 kg...

dobrze ktos napisal-jedz mniej a czesciej-nie chodz glodna...I ruch przede wszystkim.A zadna dieta nie bedzie potrzebna..

Jak nie masz nadwagi, to wystarczy jak ktoś słusznie zauważył uważać na mocno kaloryczne potrawy, do tego kilka mniejszych posiłków dziennie i trochę ruchu, nawet sama w domu, znajdziesz całą masę ćwiczeń w necie. Ja tak schudłam 3 kg i wystarczyły 2 tygodnie bez słodyczy I oduczyłam się na przekąski wybierać batoniki i czekoladki, to teraz już jest rzadkie w moim jadłospisie:) Ogólnie dobrze by było jakbyś potestowała co ze zdrowej żywności Ci smakuje i tego się w większości trzymała. To i kg nie wrócą. Bo nawet jak od czasu do czasu pozwolisz sobie na więcej, to wtedy nie zaszkodzi.

Gość nagamarysia4235235
odzywialam sie zdrowo i ruszalam, ale jakos nie moge przebolec, ze po tygodniu tylko kilogram i meczy mnie to. Ale jak zna jedna diete to moze sie wypowiedziec czy poleca czy nie :) ja bym chciała właśnie zrzucić z 5 kg i zdrowo się odzywiac, ruszac.. bo to mi najlepiej słuzy. Jakby nie bylo tluszczyku to by m sie nie odchudzała :)

Gość brave hart
zgadzam się z przerwą między palcami Tak naprawdę trzeba jeść wszytsko, tylko w małych ilościach i regularnie. Do tego jakieś ćwiczenia. Wiadomo, że najbardziej trzeba ograniczyć węglowodany i tłuszcze - czyli nie wpierdzielać pół kilo ziemniaków i 3 steków na obiad.

Gość brave hart
Ćwiczyć musisz, jeżeli chcesz zgubić tłuszcz. Bez ćwiczeń stracisz mięśnie a nie tłuszcz.

Gość nagamarysia4235235
Właśnie tak myśle najbardziej nad dukanem i cwiczenia do tego, ale kiedys tam czytalam , ze nie mozna na tej diecie cwiczyc.. ale nie wiem dlaczego?? czy to jakas sciema?? Juz nawet wiem jakie cwiczenia bede wykonywac, tylko gorzej z dietą.:)

Gość nagamarysia4235235