Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara _ 1234

Kiedy najlepiej współżyć ?

Polecane posty

Gość Sara _ 1234

Cześć :) Jak w temacie... Chciałabym zdecydować się na "nasz pierwszy raz". Jestem z facetem od pół roku i chciałabym przeżyć z nim nasz pierwszy raz. Oczywiście pierwszy raz mam za sobą ale to był ten jeden raz.. Mam 18 lat i trochę się denerwuję. Nie biorę żadnych tabletek ani nic w tym stylu, zdążyłam się zorientować, że Panie tutaj są bardzo pomocne w związku z czym mam parę pytań.. Jak wyliczyć sobie ten dobry dzień? Ostatni okres miałam 21 lipca, teraz powinnam dostać 17 sierpnia, cykle mam mniej wiecej co 27-29 dni.. Sobota byłaby dobrym dniem? Czy dobre gumki typu durex czy unimil wystarczą nam ? Proszę o rady... Boję się ciąży a do ginekologa jestem umówiona we wrześniu ..

Gość Sara _ 1234
dodam jeszcze, że mężczyzna którego wybrałam na pierwszy raz jest czarnoskóry, więc jakby podwójnie boję się wpadki

Gość Sara _ 1234
co za beznadziejny podszyw !

Gość Sara _ 1234
jeśli durex, czy unimil nie wystarczą rozważymy konieczność nałożenia na jego badyla zrywki z biedronki

Gość Sara _ 1234
dzięki, inteligencją nie grzeszysz, albo po prostu zazdrościsz bo brak ci seksu, o <lol2> ;D

Gość Sara _ 1234
odpowie mi ktoś?

Gość seks ze szwagrem
nie

Wiesz co? idź na forum antykoncepcja.pl naprawdę rzetelne odpowiedzi, zero nabijania się. Gwarantuję. Tutaj to takie kocmołuchy siedzą że i tak niczego prawdziwego się nie dowiesz.