Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pixy75

"zwykłe" oświadczyny

Polecane posty

Gość pixy75

mój mężczyzna oświadczył mi się wczoraj, owszem, spodziewałam się tego bo rozmawialiśmy na ten temat wcześniej, ale nie sądziłam, ze zrobi to w taki sposób: rozmawialiśmy, coś czułam, że dziwnie się zachowuje, nagle spytał czy chcę z nim być na zawsze, wyjął pierścionek, i już. nie było kwiatka, planujemy iść na kolację z tej okazji w sobotę, ale wiem, że jeszcze nie wybrał kolacji, brakuje mi tej całej otoczki zaręczyn, a może to po prostu już nie te czasy??? i mocno się cieszę bo bardzo go kocham, ale z drugiej strony jakoś mi przykro, że to wszystko takie zwykłe było:( co myślicie?

Gość nie martw sie laska
moj sie tak oswiadczyl, ze to byla sobota i w najokropniejszym dresie myłam okna a ten wyskoczyl w garniaku z lazienki ukleknal na tej syfiastej podlodze i ...

Gość higga
nie martw się :) nadrobicie otoczkę. Najlepiej powiedz mu że pragniesz to uczcić wyjątkowo romantycznie, że tego potrzebujesz do pełni szczęścia. Mnie tu kiedyś setnie ubawiła historia jednej panny, która często uprawiała z chłopakiem anal. I on oświadczył się w ten sposób, ze schował sobie pierścionek do tyłka, żeby go znalazła w czasie łóżkowych kakaowych zabaw. I dziewczyna żaliła się na forum, że wprawdzie anal lubi, ale oświadczyny to sobie inaczej wyobrażała :)

Gość pixy75
pixy75, nie podszywaj się. nie masz ochoty słuchać rozterek kobiety to nie pisz głupot. problem w tym, że mój nawet nie ukląkł.

Gość seks ze szwagrem
szkoda, że ty nie uklękłaś i nie wystartowałaś do polerowania szpady. to dopiero otoczka :D

Gość pixy75
dzięki za podszywanie... nie uklęknął, tak miałaś/eś rację.

Gość kto ze mną ...?
zrobiłaś mu chociaż loda za to, czy czekacie z tym do sobotniej kolacji? ;)

no cóż, chyba nie można oświadczać się dwa razy?Mi się mój oficjalnie nie oświadczał.Poszliśmy z plaży na obiad, ja w stroju mokrym a on się pyta, co zamierzam po wakacjach.......bo on nie wie czy ja myslę poważnie....Odebrałam to jako ośwaidczyny.Po roku były oficjalne z pierścionkiem, rodzicami.Teraz wiem,że powinnam powiedzieć:stop, nie tak łatwo, staraj się chłopie, bo to ważny dzień w moim/naszym zyciu, trochę inwencji, romantyzmu. Podobała mi się scenka jak w śniegu na ulicy chłopak ukląkł przed dziewczyną i się oświadczał a stolik w knajpie już się nakrywał.....ech,

Gość pixy75
dokładnie..właśnie tego romantyzmu mi brakuję... kocham go bardzo i jestem pewna, że chce z nim spędzić resztę życia, ale nie tak to sobie wyobrażałam...

Gość pixy75
nie chce mi się zakładać hasła na pseudonim bo myślałam, że tu dorośli ludzie siedzą, a nie jakieś małolaty