Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak se myślę211

da się wyzyć za 200 zł msc w 2 osoby??? da

Polecane posty

Gość tak se myślę211

jeść kasze, ryż, makaron, chleb ,ziemniaki - to dośc tanie rzeczy a zaradna pani domu zrobi do tego sosik z kawałka mięska, warzywa z działki ma. Jakie jeszcze znacie tanie obiady? Piszę o tym bo moja znajoma wysmiała mnie ze za 200 zł to nawet na wsi nie wytrzymałaby i z głodu zeszła, jak jest niemota to pewnie tak.

Gość niekoniecznie sie da wyżyć
25zł na tydzień na człowieka. powiadasz? 3,57zł/dzień...

Gość nie da się co ty bredzisz
200 zł tygodniowo to może, ale bardzo może. Ale miesięcznie? Na dwie osoby? To chyba kradniesz w sklepach, nie myjesz się, nie pierzesz ubrań i jesz tylko ziemniaki z własnego wykopu :o

Gość w życiu oprócz jedzenia
człowiek potrzebuje picia, ma ochotę zjeść coś słodkiego, kiełbaskę by zgrilował, nie wspomnę o takich rzeczach jak środki czystości

Gość onaaaaooo
ja robie zakupy za 200 zł na tydzien na 2 osoby i to takie bez szalenstwa

Gość tak se myślę211
ale proszki i inne rzeczy starczą mi na cały rok bo kupuje hurtem, raz się zadażył taki miesiąc ze trzeba za 200 zł zyć a raczej jeść.

Gość dasieeeeee
na jedzenie da sie przezyc spokojnie. Oczywiście zapomnij o piwkach, soczkach, woda i obiady- nawet do syta jesli to własnie kasza czy ziemniaki

Gość kupując najtańsze jedzenie
bez owoców, warzyw, jogurtów, da się, jeżeli małe miasto (niskie ceny), ale po dłuższym czasie odbije się na zdrowiu

Gość Adam lol
lubisz jesc trawe/siano??

Gość mamam saama bez kasy
Mi zostalo po oplatach ok.200zł na zycie.Ja i 1,5 rocna coreczka.Na ok.25 dni musi starczyc. Cos tam w lodowce mam.Kupilam 40 jajek.Jakies miesko.Tylko cos na kanapki i chleb i mleko.Ja za takie pieniadze zyje od kwietnia. Dzis bylam sie pytac o zlobek.Dopiero corci pojdzie od pazdzernika.Takze jeszcze ze 2 miesiace bede miala biede. Chemie mam i kosmetyki.Pieluszki dla malej mam. Dostalam teraz od ciotki warzywka z dzialki.Pare groszy zaoszczdze. I co na to powiecie.

Gość taka sobie jedna dziewucha
200 zl na dwi osoby kiedy np pomidory sa po 5 zl chleb po 4 zl ziemniaki 1.5 itd itd ceny ciagle rosna sa koszmarne a ty chcesz za 200 zl zyc w dwie oosby ?? my tez teraz wydalismy 200 zl na 2 osoby na tydzien bez szalenstw ja jem jak wrobelek maz oczywiscie wiecej ale tez jakos nieszczegolnie a jedzenie tez nie luksusowe

Gość maćkowy potwór
chleb po 4 zł? zwykły?

Gość na samo jedzenie wystarczy
ale jak ktoś wspomniał - środki czystości, chemia, przejazdy i tym podobne pierdoły to raczej trzeba osobno.