Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola lubi jabola ;)

wytlumaczcie mi i wybijcie z glowy moje durne MYSLENIE !!!plisss

Polecane posty

Gość Jola lubi jabola ;)

cholera jasna !! Mam faceta jest ok , dobrze a nwet bardzo dobrze , ale jak to w dluzszym zwiazku bywaja wzloty i upadki . Facet ma kumpla ( jak to facet ;) ) ktory od pewnego czasu mi sie sni , i za kazdym razem w snie mow"i dobrze wiesz jak jes,t Ty go nie kochasz jestesmy sobie pisani i powinnismy byc razem , zostaw go i tak nie bedziesz szczesliwa , etc ja robie jak mowi i racja jestesmy cholernie szczesliwi czy mialyscie kiedys tak ze sen tak mocno na Was wplynal ?? Na mnie mial taki wplyw ze zaczelam myslec o tamtym i ze rzeczywiscie moze i jest mi pisany :/ nie umiem zapanowac nad ta mysle i zycue partnerskie mi sie pieprzy przez glupie sny :/ doradzcie , co te sny moga oznaczac cholera !!!

Gość Jola lubi jabola ;)
dodam jeszcze, że ten facet jest czarnoskóry

Gość bvnnb
a czy w rzeczywistosci ciagnie cie do niego?

Gość Jola lubi jabola ;)
jasne! takiego badyla, jak on ma to jeszcze nie widziałam

Sny nie są niczym więcej tylko odbiciem tgo co się w nas dzieje, głosem na szej podświadomości. Czyli albo po prostu lecisz na kumpla swojego faceta (zwykłe pożądanie może w Tobie wbudza, ale "na jawie" wstydzisz się do tego sama przed sobą przyznać), albo... hm, sama nie wiem, znudziłaś się swoim facetem. Może też być tak, że ten kumpel (czy ktokolwiek inny w rozmowie o nim) Ci to jakoś zasugerował niechcący w rozmowie, nawet żartem ktoś takie coś mógł rzucić, a Ty się tgo podświadomie czepiłaś (bo może nie czujesz się dobrze w swoiem związku, więc wyłapałaś to szczególnie mocno). Sny są tak osobistą sprawą, że ciężko się je interpreuje bez dobrej znajomości śniącej osoby, więc najlepiej sama się nad tym głęboko zastanów... Czy to tylko jakaś "fanaberia", czy daje o sobie znać coś poważniejszego, co kiedyś zepchnełaś do podświadości.

Gość Zimnokrwisty pełzacz
jola Cipa Cię swędzi - tyle gówniaro nie masz móżgu myślisz cipa i stad te sny i inne "usprawiedliwiajki" wrodzonej ciągoty do kurestwa. dobrze że unikam taki kobiet, i wdzieczny jestem że takie odstraszam

Gość Jola lubi czarnego badyla

Gość Jola lubi jabola ;)
do taka wariartka sorry za podszywy :/ dzieki za jedyna sensowna odpowiedziec , zaczelo mnie ciagnac do niego wlasnie po tych snach wczesniej raczej nie , i stad moje zaniepokojenie ze po glupich snach pieprzy mi sie zwiazek , z mojej strony rzecz jasna bo zaczelam myslec o innym i jest to wbrew mnie samej :(

Gość Wrom
Zwyczajnie ten kolega na ciebie działa gdyż czymś ci imponoje. Może nawet tak głupią rzeczą jak nie zwracanie na ciebie uwagi jako na kobietę chociaż jesteś ładna, no ale nie podrywa się dziewczyn kolegów.

"zaczelo mnie ciagnac do niego wlasnie po tych snach" nie ma to jak znaleźć dobrą wymówkę... przy takiej fajnej wymówce, to już w zasadzie jest nie Twoja wina, więc można dupę wypiąć dla kolegi :D "wczesniej raczej nie" "raczej" to słowo klucz w tym zdaniu " i stad moje zaniepokojenie ze po glupich snach pieprzy mi sie zwiazek " pieprzyć, to się będzie kto inny :P

Gość jola lubi jabola
nie szukam wymowek , tylko zadaje pytanie czy sen moze tak silnie wplynac na mylenie , pisalam ze wczeszniej moze i mi si epodobal z wygladu stad wzielo sie slowo "raczej " . To jak ktos jest juz w zwiazku to nikt nie moze sie podobac ?? dziwne myslenie. chodzi o sile snu oraz jego wplyw na zycie codzienne , w zyciu bym si enie spodziewala .

Gość jola lubi jabola
ktos jeszcze ma jakis pomysl

Gość ja to ja to jak ...
Mysle ze jestes nim zauroczona moze nie dopuszczasz takiej myśli do siebie ale tak jest :) nie potrafie interpretowac snow ale skoro on Ci mowi w tych snach takie a ni e inne rzeczy to znaczyc może ze daje i on i jakies sygnaly pozdraiwm

Gość tradycjonalista
komiczne = szczesciarz z Ciebie. Madra kobieta hmmm marzenie, ale to jak dwa wykluczajace sie slowa niemalze, chociaz mimo wszystko mam cicha nadzieje, ze takie ewenementy jeszcze istnieja :p

Gość taka jedna ciemnowlosa
przemysl sobie i przypomnij czy kiedykolwiek nie powiedzial cos w rodzaju zostaw go , a moze to los sie upomina :)))