Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam to samo tyle że..

Ból piersi

Polecane posty

Tak jak w temacie .. dodam ze nie jestem przed okresem a ból się utrzymuje już 2 tyg!!!! tego się wytrzymać nie da bez stanika nie mogę chodzić co tu mówić o bieganiu czy schodzeniu po schodach.... Mam 18 lat i biorę tab. anty od roku i nigdy tak nie miałam i ciąże tez wykluczam chociaż może???? Co o tym myślicie

PIEŚNI LUDOWE O, dlaboga, cóż on robił Pono mi wlazł między plecy. A kiedy się udobrucha, Sama wsciubi, sama rucha. Niedaleko karcma, Jesce blizej browar, Rozłozyła panna nózki: - A toz to mój towar. Nie chcę tego, co mu wisi, Nieprzyjaciel moi pisi. Wolę tedy, co mu stoi, Przyjaciel to pisi moi. Od sochy do sochy Niech trawa rosnie. Nie dawaj picochy, Az ci porosnie. Stoi Maciek na górecce, Kaska po górą, Ukazał jej terle-perle Ku słońcu dziurą. - A mój ty Matyjasku, Cóż to za jaje, Jedno wisi, drugie wisi, A trzecie wstaje. Kukuryku we dnie, Kukuryk, u w nocy. Wsciubił-ci jej kawalecek. Wytrzescyła ocy. Pokazał Adam Ewie Parę jabłusek na drzewie, I oną gałązkę łysą, Co przy niej jabłuska wisą. Jechałem do Zosi, Połamałem osi, Jeżli dysel złamię, To nie spojzy na mię. PRZYŚPIEWKA O WUJACH Mówi wuj do wuja: Ach, ty stary wuju, wiaderko wody Podnoszę na schody. SIEDZIAŁA ... Siedziała na sosnie, Płakała żałosnie: Powiedz mi mamusiu, Kiedy mi obrosnie? Siedziała na słupku, Na jednym półdupku, A drugi półdupek Zwisał jej za słupek. Siedziała na dębie, Dłubała se w zębie, A ludziska głupie Mysleli, ze w dupie. SIEKIERA, MOTYKA ... Siekiera, motyka, piłka, graca - Już nie czuję, że mam kaca; Siekiera, motyka, alasz, dżin - Zawsze trzeba klinem klin. Siekiera, motyka, broda, ucho - Tak mi jakos w gardle sucho; Siekiera, motyka, skrzypce, smyk - Pora wypił: no to cyk! Siekiera, motyka, piłka, worek - Nie zaglądaj mi w rozporek, Bo w rozporku jest kanarek, Co kosztuje tysiąc marek. Siekiera, motyka, bimber, szklanka - Daj potrzymać za kolanka; Za kolanka i za uda, I za cipkę chociaż ruda. SRAŁA BABA ... Srała baba głosno, Aż po lesie Grzmiało. Palcem zatykała, Żeby nie smierdziało. MIASTO WWWSTATeria