Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktojaa

:((

Polecane posty

Gość taktojaa

Jestem z chłopakiem 4 miesiące.. na początku było super , te sms ładne na dobranoc.. przyjeżdżał co chwile.. Teraz jest dziwnie jakoś.. wygląda to tak jakby mu już nie zależało chociaż mówi , że mnie kocha.. że mu nadal zależy.. Nie kłócimy się zbyt często ale jak już sie pokłócimy to nie za fajne teksty lecą. :/ . Czasami nie mam sił na to wszystko i mam ochote się zabić.. już nie raz miałam myśli samobójcze ale nie miałam odwagi żeby to zrobić. Chciałabym żeby było tak jak dawniej.. żeby przyjeżdżał..i żeby mi pokazywał , że mnie kocha.. :( . Jak mam sprawdzić czy cały czas mu na mnie zależy?? .

jak juz po 4 miesiącach takie rzeczy sie dzieją to nic z tego nie bedzie. A zabijać się chcesz po co? Zeby wzbudzic w nim litość? Takim sposobem go nie zatrzymasz. A wogóle nic na siłę... jesli on juz nie chce sie spotykac a na to wygląda tylko on nie wie jak ci o tym powiedziec to po co go zmuszać? Przeciez to tylko 4 miesiące a nie 4 lata. Po 4 miesiącach nie kocha się prawdziwie... wiem coś o tym.

wiesz, za nim wyszłam za mąż to wielu chłopaków rogi mi przystawiało ale zebym sie chciała przez któregoś zabić??? NIGDY! Dlaczego mam sie zabijac przez jakiegos palanta, który nie docenia tego co ma????

Gość taktojaa
Wiem , że to głupie.. ale ja nie potrafie inaczej myślec..

ja myslałam o samobójstwie ale jak miałam nascie lat i mój ojczym znęcał się nad nami. To był jakis powód. A zastanawiałaś się skąd sie biora u ciebie takie myśli? Dlaczego tak bardzo chcesz zeby on cie kochał?

Gość tez mam bardzo podobnie
kilka miesiecy i jakby czar prysl? nei wiem co myslec, my sie nie klocimy w ogole, u nas to raczej zapanowala jakas mega meczaca ciszaaaa:((( mysli samobojczyhc to ja na pewno nie mam, ale jestem ta sytuacja podlamana i czuje ze to blizej konca. nie wiem ile masz lat, ale miec mysli samobojcze przez faceta ktorego znasz 4 miesiace, to chyba lekka niedojrzalosc emocjonalna.. rozmawialiście o tym? ja przygotowuje się do takiej rozmowy na jutro. musze ją przeprowadzic bo zwariuje:(((((((

Gość jakastakaniedorobiona
no to jak mysliszaz o samobojstwie to lepiej idz do psychologa. przez chlopaka moze i to czujesz, ale podloze - przyczyna - na pewno jest glebsza.