Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaaaaaaaa1990r......

Macie tak dziewczyny że warząc około 60 kg CZUJECIE SIĘ GRUBE I SPASIONE ???????

Polecane posty

Mam 172 cm wzrostu i czuję się naprawdę grubo warząc 60 kg :O A niby mam wagę prawidłową :O ktoś tak ma ???

Gość masz problemy z głową dziecko

ale ja naprawdę nie jestem szczupła :O mam ogromne boczki :O tzn . niby spodnie dobre a jak sobie nie podciągnę do góry odznaczają się takie zwały tłuszczu , na udach to samo tzn tłuszcz i na brzuchu tez mam fałdy chociaż ćwiczę ... Czy to możliwe ze mam aż takie chude koci i dlatego waga wskazuje 60 ??

Gość buciory
ja ważę 53 kg przy 165 cm i dla mnie to jest tragedia. ale nie sądzę, że kiedykolwiek będę wyglądać normalnie, bo mam chyba coś z brzuchem, nieważne ile kilo i ile ćwiczeń, zawsze jest ogromny i wystający :(

no u mnie wszystko jest grube uda , brzuch , biodra :O

Gość 6yhrtujhrtu
Też tak mam, czuje sie jak swinia , waze 58kg przy 168cm wzrostu, nie wiem czemu tak jest :o i wiecznie sie odchudzam :o :o :o

dziewczyny dlaczego tak narzekacie nie wierzę, że nie ma w as jednej rzeczy której nie lubicie. Każda z was powinna znaleźć taką rzecz i ją eksponoać np. dla jednej będzie to piękny biust dla innej szczupła talia!!! Niemożliwe, ze wszystkie jesteśmy brzydkie w takim razie skąd tyle pięknych kobiet na ulicy?

Gość rt3tretgrgr
co ja mam powiedziec?!!!! no co!! 165 i 66 kilo:(((

Gość 6yhrtujhrtu
U mnie ładne są oczy usta i talia. :) za to nieładna cała reszta:P

53-54 kg przy 165 to chyba normalna waga..Ja mam 160 i waze 48;( Chde laski sa juz nie modne..A jak jest czegos zza duzo to cwieczeniami mozna fajnie wyrzezbic cialko..

166 i 55 kg :O tłuszcyk na brzuchu i boczki te wstretne tłuste boczki!!! musze podciagac spodnie a gdy zaloze cos obcisłego to wygladam grubo!! Bo to wszystko przez te cholerne boczki!

ja waŻę więcej i czuję się dobrze ale nie tylko wagą mam nad tobą przewagę znam również ORTOGRAFIĘ! Łoooo, to ci dopiero, hm?