Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bakotka

Wszyscy oceniają mój wiek na młodszy

Polecane posty

Gość Bakotka

Wygladam na 13lat i wszyscy mi mówią że z twarzy wygladam na młodszą, a mam 16. Strasznie mnie to denerwuje.. Czy jest jakiś sposób żeby sie trosze postarzyć?

Gość też bym coś zmiętosił
ciesz się wieczna młodość niejeden o tym marzy :)

Gość aneczka z okieneczka
No coz tak juz bywa. Ja mam 26 lat a w barze i sklepie pytaja sie mnie o dowod jak kupuje alkohol.

Gość sdsdsdsdavd
spoko ja mam 20 lat i bez dowodu nie mogę wyjść bo inaczej nic mi nie sprzedadza

Gość Bakotka
może i powinnam sie cieszyć.. ale to jest bardzo irytujące jak siedze z kolezankami w moim wieku i dla kogoś one mają po 17/18 a ja 13/14 -.-

Gość amigosforever
Ja miałam taką koleżanke w liceum tez miała ,16 z czasem 17 ,18 i nadal wygląda na 13 lat.obecnie ma 21 lat.też nie lubi jak ktoś jej tak mówi ale za 20 lat będzie sie cieszyć:)

Gość ciesz się tym póki możesz

Gość Bakotka
dlatego się w miare mocno maluje, włosy mam na czarno bo to podobno postarza.. ale jak witać dalej nie daje wystarczajacego efektu

Gość dłuższe życie każdej pralki
ja mam 19 a mi niektórzy mówią że 13 i co na to powiesz? :O to już nie jest fajne...

Gość dłuższe życie każdej pralki
jak pojechałam z rodziną na wesele i prowadziłam samochód to rodzina nie chciała dać wiary że ja mogę mieć prawko :O i tak samo dowód muszę pokazywać wszędzie, w dodatku mam taki cienki, dziecięcy głosik :O

Gość Bakotka
wiem.. nie jest fajnie, pewnie jak bd miala 19lat dla inych dalej bd 13-skta

Gość Bakotka
dłuższe żcie- a ile masz wzrostu?

Gość maćkowy potwór
ja mam 22 i rzadko kiedy proszą mnie o dowód. A już nie pamiętam żeby ktoś mówił mi że mam mniej niż 20 lat. Może to dlatego że ja zawsze sie spóźniam z moim wiekiem i jak ktoś mnie pyta ile mam lat odruchowo wale "20". Jak bylam młodsza miałam bardziej dziecinny wygląd ale mocny makijaż robi swoje;)

Gość Bakotka
No mocny makijaż.. teraz są wakacje to ok, ale u mnie w szkole nie moge sie malować za mocno wiec znowu wyjdzie na jedno ;(

Gość maćkowy potwór
a jak się ubierasz? pewnie jakbyś zrobiła się na landrynkę: farbowana burza włosów, (własnie! niektórych krótkie włosy na chłopaka postarzają), miniówy, obcasy, bluzki z dekoltem itd, wyglądałabyś starzej. Trudno coś doradzic bo nie wiemy jak wyglądasz;)

Gość Bakotka
ubieram się podobnie jak opisałeś, obcasy raczej na okazje jakies, wlolsy jak juz wczesniej pisałam mam pofarbowane na czarno, a krótkie wg mnie nie bd mi pasowały ; <