Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry696

kłucie w podbrzuszu,raczej nie ciaża

Polecane posty

Otóż ostatnio co chwile pobolewa mnie podbrzusze, raz z prawej strony raz z lewej.Nie ma dnia by tego nie było.Owszem okres mi się spóźniał ale zrobiłam 1 test ciążowy i wyszedł negatywnie. a po kilku dniach nawet się pojawił. Trwał 4 dni a zazwyczaj mam 5 dni. Brałam tabletki ale odstawiłam je 5miesięcy temu. Czasem tez pobolewa mnie jakby szyjka macicy. Z pewnością powiecie mi że mam iść do gina-pójdę ale dopiero za 2 tygodnie bo własnie chodzę do nowej pracy i mam zmiany od 6-14 i od 14-22. Dopiero za 2 tygodnie będę na zmianach od 22-6 wiec jest to jedyny tydzień w którym mogę coś "załatwić"-bo mój gin. przyjmuje tylko we wtorki od 12 godziny do ok15. Dodam ze mam prawie 20 lat a tabletki brałam przez 2 lata.Nie jest to tez ból przed owulacją bo zaczęło mnie boleć tuz po okresie.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
takie bóle moga byc spowodowane zła praca jelit

hm.. myślę że w mojej diecie się raczej nic nie zmieniło żebym od razu miała kłopoty z jelitami.Jem raczej tak samo. Mam obawy ze może to torbiele na jajnikach i czy mi czasem nie pękną. Dawno też nie miałam robionej cytologii bo ponad 1,5roku temu.

Dziś przyszłam z pracy i okazało się że mam krew na wkładce a do okresu jeszcze daleko! Kłucie w pracy czułam jak zwykle ale nic mocniej. Nie wiem co mam robić. Co to może być??!!

Gość pogmatwany dzien
torbiele, do ginekologa idz

Myślicie że powinnam jednak wziąść urlop na żadanie i iść w najbliższy wtorek do gina?

praca praca a zdrowie najwazniejsze, wez sobie wolny dzien i idz do lekarza chocby prywatnie

dziś krwawiłam mniej niż wczoraj,ale jednak.Niestety w pracy powiedzieli mi żebym w przyszłym tygodniu szła na rano.Zapytałam się w takim razie jak mam chodzić do pracy za dwa tygodnie(miałam mieć nockę i wtedy bym mogła iść do gina)a szef powiedział ze jeszcze nie wie:(.bedę musiała wziąść ten urlop mimo tego ze pracuję w tej firmie dopiero od poniedziałku.

Zrobiłam test ciążowy-wynik negatywny-pozostaje jedynie możliwość że coś mi dolega;/

Gość asdfg
może po prostu wczesniej dostałaś okres.Po odstawieniu tabletek to wszystko mozliwe.

To na pewno nie był okres bo to plamienie było na brązowo i w małych ilościach i np. tylko rano albo tylko po południu więc nie było ciągle. Dowiem się co się we mnie dzieje jak pójdę do gina za 1,5tygodnia. Oby nie było za późno.

No kurcze dowiedziałam się że nie pójdę w przyszłym tygodniu na nockę tylko na rano- co oznacza że do gina nie zdążę pójść a bóle nadal mam.

umówiłam się do tego gina ale wizytę mam dopiero 28 września- czyli prawie 3 mięsiące jak mnie bolą jajniki, szyjka macicy i doszedł ból piersi(własciwie sutków)