Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowanaaa na smierc

maz odemnie odszedl

Polecane posty

czekaj na niego cierpliwie i nie rob glupstw moze on chwilowo pomyslal,ze znalazl sie w sytuacji bez wyjsci,ochlonie i wroci a tam nikt na niego nie bedzie czekal:(

trzymaj sie kobietko:( nie wiem jak facet ktory kocha moze tak po prostu odejsc. Musial zrobic jakas glupote i teraz boi sie do tego przyznac. Mysle ze jesli kocha to sie odezwie do ciebie albo w koncu ktos ze znajomych go spotka

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chcesz sie zabic z powodu faceta który Cie olał i nawet nie raczył wyjasnic dlaczego??!!!! nie badz smieszna, to zwykły gnojek który pewnie zawinał sie gdzies z inna dupa i tyle

ale czemu "kocham cie" umiescil w tym lisciku ???czemu ?? jesli ma inna to p co mi mowi ze mnie kocha ???? NO PO CO ??

to tylko puste słowa kobieto, gdyby Cie kochał nie wywinałby Ci takiego numeru, moze liczy na to ze sie zabijesz i bedzie wolny, nie badz głupia

Gość nie rozumiem tylko dlaczego
mialby skasowac zdejcia???widocznie wiedzial wczesniej ze zniknie..skoro podczas twojej nieobecnosci zabral wszystko..pozbyl sie zdjec itp...

wiesz co mam meza od 14 lat, jest nam ze soba super ale jakby mi wyciał taki numer to bym gnoja zninawidziła

nalam " tym momencie chce do piachu" bo czuje straszny zal , gniew , pustke .. bo czue sie oszukana i "zdradzona" , przeciez mogl byc wolny odchodzac odemnie tak poprostu , mowiac mi , e chce rozwodu.. na pewno cuzlabym si wtedy koszmarnie , ale na pewno tez nie tak jak teraz

asnie..zdjecia skasowal wiec nie sadze zby mial zamiar wrocic , bo inaczej po co by to robil...ja chcialabym tylko wiedziec dlaczego ... wierzcie lub nie nprawd bylo dobrze miedzy nami , nawet jesli mial skok w bok...wybaczylabym , wiedzial..zna mnie doskonale (jego klucze tez sa w domu)

otrzasnij sie i wyciagnij wnioski, niewiele znaczysz dla niego skoro Cie tak potraktował, nie warto dla takiego gnoja łzy uronic a co dopiero sie zabic

Moniaaaa ja wiem , w tym momencie rozumiem co chcesz i owieziec , ale jakby nie dociera to do mnie .. nie umiem go znienawidzic tak z minuty na minute

strasznie mi Cię szkoda :( wiem ze nie da sie znienawidziec w jednej sekundzie, mysle ze to przyjdzie z czasem, zobacz on to planował od dawna, pousuwał zdjecia, poplanował co musiał i sie zawinał, to dupek bez wzgeldu co nim kierowało nie traktuje sie tak nikogo a juz napewno nie osoby które sie kocha. Wybij sobie z głowy zabijanie sie z jego powodu, nie jest tego wart a Ty znajdziesz faceta na którego zasługujesz

amy drzwi w ktorych klamka ta do naciskani a jest tylko od strony wewnetrznej , od zewnetrznej jest taki uchwyt ktorym sie tylko drzwi przyuciaga

Gość ehhh rozumiem cie doskonale
kurcze no nie wiem;(( dlaczego chcial sie pozbyc wspolnych pamiatek i o co tu chodzi??skoro zabral wszystkie rzeczy to niedobrze;(((jesli zostawilby cos to nie byloby najgorzej ale ze zdjecia zostawil;((ty sie nie ludz.. mzoe zmienic numer wyjechac gdzies i moze nie zobaczysz juz go... chociaz nie zycze ci tego..jednak do dwojego ojca sie pewnei odezwie.. chociaz rodzice mogą go kryc.. nei rob nic glupiego uspokoj sie... skoro taki numer ci zrobil ..wiem ze ci ciezko ale badz dzielna!!!!!to ze kilka godzin nei macie kontaktu to nie koniec swiata!!!moze musisal odpoczac mzoe chcial cie nastraszyc;/a może to jakis test i sprawdza cie;/ czul sie nei kochany faceci to durnie nawet nie wiesz co mogliby wymyslec;

Gość lalazmaja2
o ja pierdole brak slow. czy na tym kafe sa same niewspolczujace glupie lafiryndy? slowa dobrego nie poraicie powiedziec? pierdolone malolaty i gowniary ktore jednym slowem wszytsko przekreslaja na pieprzonym kafe. nogi z dupy bym wam chetnie powyrywala. smarkuly pojebane. zastanowcie sie co wy piszecie??? do autorki: pewnie odchodzilabym od zmyslow, nie wiem co bym zrobila. zadzwonila do jego rodzicwo, mowilas ze to juz zrobilas, do kolegow, do znajomych, do kolegow z pracy, do szefa, poszla lub pojechala do jego ulubionych klubow i knajp. szukalabym. dzownilabym do niego jednoczesnie caly czas. sa dwa wytlumaczenia: albo ma inna i cie po prostu dla niej zostawil albo cos mu sie stalo, przed czyms ucieka, moze ma jakies dlugi? boi sie dluznikow. mysle ze na policje tez bym poszla, ale np. jutro kiedy wszystkie poszukiwania nie dayly rezultatwo. na policji powiedza ci ze oid ciebie odszedl i zostawil list, ale ty im wytlumacz ze byliscie dobrym malzenstwem. moze ktos go zmusil do napisania takiego listu? sprawdz wasze konta. byla jakas wyplata? kiedy?gdzie? moze macie jakis znajomych do ktorych mogl sie udac? albo jakies takie miejsca? pozdrawiam i nie sluchaj tu glupich malolat i idiotek.

nie wiem cz planoal o czy nie , bo jeszcze w niedziele wieczorem gdy wgrywalam zdjcie na komputer ze wsponego wyjscia w weekend bylo wszystko , teraz nie ma kompletne ic .. ubrania tez byly na swoim miejscu , dzisiaj musil sie spakowac i zrtobic wszystko jak bylam w pracy

Gość to cie zrobil
dziwne to wszystko i mysle ze to sciema. bo w takiej sytuacji siedzenie na kafe to ostatnia rzecz jaka przyszlaby mi do glowy....

lalazmaja 2 sprawdzalam juz wszystko , z konta nie zniknelo nic , nigdy nie mielismy problemow finansowyh , obdzwonilam juz wszystkich ludzi do ktryc tylo moglam zadzwonic , bylam w miejscach gdzie moglabym go znalezc.. nie wiem co dalej moze mial 2 konto oktorym nie wiedzialam i moze odszedl do innej, le mysle ze po 6 latach bycia razem z czego 3 latach jako malzentwo powinien mi cokolwiek w tym lisciku napisac jeli robi jkis test , jesli mnie sprawdza...to hyba jest nienormalnym czlowieiem , jakby wrocil , najpierw wystrzelalaym go po pysku , pozniej rzucialabym mu sie w ramiona , teraz roizgladam to po internece za detektywem , cos mi sie wydaje , ze jeszcze diiaj kogos wynajme, musze wiedziec co sie stalo , chocby to byla najgorsza z prawd

to cie zrobil a co mam zrobic skro tyle godzin latalam po miescie i nic ?? siedze w domu pod telefonami i czekam mze ktos da mi znac , przeciez nie bede cala noc biegala po ulicach w nadzieji ze go znajde!!! szczerze to mam nadzieje , ze jeszcze dzis do mnie wroci ;(;(;(;( w pracy nic ni zdzialam , pisalam juz , e wzial urlop

gdybym poszla do kosciola i poprosila kiedza zeby oglaszal ze taki i taki czlowiek zaginal i jeli ktos wie gdzie jest zeby dal znac na parafi v?? myslicie ze moge tak zrobic???

powiem ci szczerze ze nie ma od razu co zakladac ze poszedl do innej;/ nie kazdy facet taki jest, są normalni ktorzy kochają jedna kobiet do konca zycia.. mowisz ze ostanio byl dziwny.. ja nei sadze ze dlatego bo chcial isc do innej jesli odchodizlby do innej to raczej bylby szczezliwy ze idzie ko kobiety w ktorej sie zakochal a nei martwilby toba.. mysle ze to cos innego.. ma problemy...

toco on zabil kogos czy co ???? jakie moze miec problemy o ktoryh nie moze porozmawiac z wlasna zona ??? przyzekalismy sobie na dobre i zle , w zdrowu i w chorobie ...

znajdz detektywa!!!!!!!!!serio.. ale jeszcze sie wstrzymaj.. po prostu miej namiary.. bo nawet calej doby nei ma od keidy zniknal.. poczekaj moze za - dni wroci jak nei dzis... moze chce cie nastraszyc jak nei pojawi sie za kilka dni nikt nie da ci znac to wtedy zadzwonisz po detektywa.. poza tym ciagel badz kontakcie z jego rodizcami !!!!! i z praca!!!!! w koncu urlop mu sie skonczy!!!!!!!!

mialo byc za 2-3 dni

Gość lalaalalalallajajajakkaaa
dzis moj fcaet pieprzniety ktorego kocham ale czasem do lba mu rozne rzczy przychodza, powiedzial mi ze jakby umieral to by ode mnie odszedl nic nie powiedziawszy. pieprznelam go w glowe za takie slowa, no ale powiedzial dzis. a teraz twoj topik. mam nadzieje ze twoj nei jest taki glupi jak moj. WYNAJMIJ DETEKTYWA I TO SZYBKO. DOWIEDZ SIE CO I JAK.

ide jeszcze do kosciola zapytam , moze tam mi pomoga jakos ... dziekuje za opinie pozdrawiam ...

lallalalalalalalal ty mnie nawet nie strasz ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Gość to cie zrobil
wyobrazilam sobie siebie na twoim miejscu i jestem pewna ze sciemniasz .gdyby to byla prawda to odchodzilabym od zmyslow i niewglowie byloby pisanie tu.a do tego zauwarzcie ze calkiem spokojnie sie tu wypowiada.