Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowanaaa na smierc

maz odemnie odszedl

Polecane posty

Gość wspolczuje Ci i przytulam
Najgorsze uczucie to bezsilność... Ze nic nie wiesz, nie mozesz zrobic. Musisz byc silna, bo mimo wszystko zycie przed Toba, nawet jesli mialabys chodzic do psychologa itp. to warto walczyc o swoje zycie! Twoj maz zachowal sie nieodpowiedzialnie... Napisal, ze kocha, ale nie obchodzilo go, co Ty poczujesz, gdy on tak po prostu zniknie bez slowa. Mozliwe, ze mial problemy psychiczne... Moze depresja. Wtedy ludzie nie mysla racjonalnie. I zamykaja sie w sobie. Pisz tu dalej, co i jak. Tak mi przykro :(

Gość Luca Brasi
PRZESTAŃ KOBIETO!!! może miał jakąś bardzo ciężką sytuację w pracy, nie mógł Ci powiedzieć bo może czuł że by Cię zawiódł, może jakieś załamanie, problem zdrowotny, może być jeszcze 100 innych powodów. Musisz wziąć się w garść i spróbować to wyjaśnić. Przecież Cię kocha.

Gość ehhh rozumiem cie doskonale
co wy ja krytykuejcie ;/ niby pco po mialaby wymyslac ;/??? zreszta co ma zrobic skoro nikt nic nei wiem, nei ma rodzicow dokad ma isc;/

i jak??? dał jakeis znaki zycia???? dowiedziałas sie czegos nowego??

Gość ahyrbnsk
zyjecie???????????????

Gość zdecydowanaaa na smierc
nic nie wiem , kompletnie nic. Rozmawialam z detektywem , polecil mi bym czekala przynajmniej do konca tygodnia, Wzielam w pracy urlop i od dzis siedze w dmu odrana do wieczora czekam moze przyjdzie ;(Mam wrazenie , ze jego kumpel cos wie , jak z nim rozmawialm dzisiaj jak bylam u niego , zachowywal sie jakos nerwowo, ten czlowiek mnie nie lubi zbytno , nawet gdyby cos wiedzial nie powiedzial by mi. Takze poczekam do piatku , w piatek wynajme detektywa... czuje sie fatalnie ;(

Gość odpowiadająca
Kochana trzymaj sie ciepło dasz radę na pewno jesteś silną kibietką ... nie możesz w jakiś spsób przycisnąć kolegi męża do muru żeby ci coś powiedział pozdrawiam głowa do góry

idz do tego kolegi i powiedz mu jakby on sie czul gdyby np. jedo wlasna zona tak zrobila.. i zebi sie zlitowal i powiedzial cos;/

Uspokój się i nie szukaj go. Niektórzy faceci tak mają, że rozczulają się nad własnym losem itp. Mój były regularnie zostawiał mi wiadomości, ze idzie się zabić itp. Nigdy tego nie robił. Daj mu czas, kilka dni, jeśli nie wróci to zgłoś sprawę na Policję. No chyba, ze rodzina coś przed Tobą ukrywa. Możliwe, że wiedział, że go nie puścisz i odszedł do innej, ale tak czy siak musisz znać jego adres by się móc z nim rozwieść.

Gość assvrhvdhm
NA PEWNO KTOS COS WIE.

Gość rtyujknbvc
i jak wyglada sytuacja?

Gość przecież to PROWOKACJA
Ludzie, kiedy wy się wreszcie nauczycie? Ila wam lat potrzeba na Kafeterii i ille ściem, które łykniecie jak bułkę z masłem, żebyście wreszcie zmądrzeli? Mało tu było takich tematów, gdzie troll "na gorąco" coś przeżywał (zdradę męża, śmierć dziewczyny, planowaną zemstę za zdradę itp. itd) a potem się okazywało że to ściema? Od pierwszego postu to widać. Jesteście śmieszni, naprawdę :O

Gość prazona cebulka
ja chyba znam autorke cos mi sie tak wydaje tzn znam 1 osobe ktora jest teraz w takiej sytuacji

Gość kirikirrrriiii
a ja chyba znam autorke to znaczy tak mi sie wydaje znam osobe ktora ma teraz taki sam problem

Gość i co???odnazalz sie
maż????

Gość gość
Zakochaliśmy sie w sobie choc było wiele przeciwności, wszystko przetrwaliśmy, wyprowadziłam sie z mojej miejscowości i zamieszkałam niedaleko jego. On sie do mnie wprowadził. Bylismy razem 1,5 roku... Wyprowadził się a powody to : napisałam do kolegi z pracy wiadomość i weszłam na profil swojego byłego... Dla niego to zdrada a ja nie rozumiem jak tak można... musiałam zadziałać…zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl i spokojnie czekałam. Po 2,5 miesiacach powrócił. Jestem mega szczęsliwa.